Hasmenés lehet a szülés előjele?
Sziasztok!
3 napja szinte megállás nélkül fáj a hasam, ma már reggel sírtam is, olyan bélgörcseim voltak. Nem szorulás okozza, mivel tegnap is voltam 2x nagydolgot végezni. Ma viszont hasmenés is jelentkezett. Jelezheti előre a szülést? Még kicsit korai lenne.
36+6
Nekem hasonlóan indult, nagyon fájdalmas bélgörcsök, és intenzív hasmenés. Aztán elmúlt a hasmenés, és csak a "bélgörcsök" maradtak.
36+6 nem is lenne már korai.
Figyeld, hogy van-e rendszer a fájdalmakban, és hogy az intenzitása az idővel emelkedik-e. Ha nagyon aggódsz, menj be nyugodtan a kórházba, ott tudnak majd biztosat mondani.
Kitartást, és könnyű szülést majd! :)
Nem, semmi rendszeresség és a fájdalom is inkább folyamatos, mint a mensi görcsök. Most megyek védőnőhöz időpontra, gondoltam majd ő megmondja, hogy mit tegyek.
Egyébként nem rendes hasmenés volt, inkább csak lazább széklet. Végbélrepedésem van, így már sírni tudnék a fájdalomtól...
4
Ha pozi,akkor antibiotikumot kapsz vénásan,meg a baba is. Ha nagy a gáz, csm. Nekem is pozi volt, kaptam vénás ab-mot. Semmi bajunk nem lett, bár nekem csm volt mert faros maradt a fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!