Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik az előjelei annak hogy a párod/férjed előbb utóbb meg fog ütni, meg fog verni előbb-utóbb?
hát nem tudom sztem annyira nincs jele max ismered és látod rajta hogy hirtelen haragú és agresszív pl. ha ideges elkezd rugdosni ütni valamit vagy hirtelen nagyon mérges tud lenni
UI. ajánlom neked a Most már elég cimű filmet. az egy kis mértékben erről szól nézd meg nagyon jó
Előtte az, hogy beszél arról, hogy meg kéne verni téged, vagy felpofozni.
Vagy arról beszél, hogy az exét megverte, vagy meg kellett volna vernie, ütnie, stb.
Vagy másokról beszél úgy, hogy meg kéne ütni.
Még korábban a verbális bántalmazás a jel.
Pl. ha rájön, hogy megcsaltad.
valószínűleg meg fog ütni.
Nálam volt egy pont, hogy MÉG nem ütött, de valahogy mégis úgy fogott le az ágyban, hogy fájt.
A másik előjel meg, hogy a nagy büdös semmiért veszekedett, szó szerint a semmiért bántott meg. Nem értettem, jóvá akartam tenni.
Mostoha apám évekig verte anyut,akkor is,mikor már szétmentek,mert a ház,amiben laktunk,mostoha apámé volt.
Volt hogy biciklit dobodt rá,vagy ostorra verte,mi kicsik voltunk,de mindenre emlékszünk.
Anyu ez miatt halt meg.. 13 éves voltam,az öcséim még kisebbek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!