Koraszülés előjelei? Tapasztalatok?
kettes válaszolo vagyok.42 éves most a szomszéd asszonyom és 2000 márciusára volt ki irva szülni dátumot nem tudom pontosan,első terhesség első baba. 2000 január közepén megszült ak órházba természetes uton. 7. hónapra. Mi volt az elő jele koraszülésnek,miér lett koraszülése nem tudom. baba 2,5 kg lett. mamár egészséges 21 éves fiu semmi egészségkárosodása betegsége nem lett.babának szerencséje az volt,hogy sulya akkroa volt,mint 1 időre született babájé. szomszéd második szülése már ki irtn apon történt és ott is baba meg maradt
hármas válasozlo:sajnálom az esetedet,nagyon
Jézusom, amiket én olvastam erről, ott azt sugallták, hogy lehet mondjuk azért pár nappal előtte gyanakodni.
Azért kérdeztem amúgy, mert pár napja sokat keményedik a hasam, és a derekam fáj. Azért kezdtem el aggódni miatta, mert olyan hirtelen jelentkeztek ezek. Múlt héten még azt sem tudtam mi az a derékfájás meg haskeményedés. És azt álmodtam, hogy koraszülött lett a babám, de ez álom, nyilván csak baromság, hiszen a tudatalatti félelmeim jelennek meg benne.
Köszönöm azoknak, akik leírták a történeteiket, és sajnálom nagyon aki így elvesztette a babáját :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!