Tapasztalatokat szeretnék kérni arabin pesszáriumról! Kinek mi a tapasztalata, mennyire hatásos?
Nemrég kaptam pesszáriumot, megrövidült méhnyak és tölcséresedés miatt. Bízom benne,hogy segít.
25hkm
Én is akartam, mert 28 hetesen kinyílt a méhszájam, de azt mondták az orvosok, hogy már ne. Kaptam gyógyszert és fekszem.
Van, akinek megcsavarodott. Hogy őszinte legyek én már félnék is, ha piszkálnák.
3!
Mi csavarodott meg? A gyűrű nem tud megcsavarodni, ahhoz túl kemény. Erős kéz kell a felrakásnál is az összenyomásához.
Sajnos sok kórházban nem ismerik, nem használják megszokásból, ezért minden eszközzel megpróbálják lebeszélni a kismamákat. Először nekem sem akarták feltenni, mert itt nem szokás. Végül az orvosom konzultált egy régi barátjával, aki sokszor használta már ezt a gyűrűt és így belement a felhelyezésbe. Azt mondta, hohy szuper döntés volt, ezentúl mindekinek ajánlani fogja, akinek szüksége lehet rá. En voltam az első ebben a kórházban, azóta mar többen is megkapták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!