Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Errõl miért nem tájékoztatott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Errõl miért nem tájékoztatott házasságkötés elõtt?

Figyelt kérdés

A férjem egyik barátjától tudtam meg, hogy kezességet vállalt régebben egy családtag hitelfelvételnél.

Mikor rákérdeztem, azt mondta, fizetik az adósok. De valószínūleg már akkor sem fizették, csak nekem ezt mondta. Most már végrehajtási eljárás szakaszában van az ügy, a férjemtõl próbálják behajtani/levonni amit lehet. Errõl ezer százalék, hogy kapott korábban értesítést, nem egyik napról a másikra zajlott. Errõl is kussolt.

Emiatt nem is élhet itthon legális jövedelemmel, mert vonják minden hónapban az adott összeget, összesen 20 millió Ft. Ezt az egészet pár hete tudom. Még õ van felháborodva, amikor tudni szeretném az igazat, és gyakran rákérdezek. Azt mondja, mindent az ügyvédje intéz, valami egyezkedésrõl is beszélt a végrehajtókkal.

Számomra felfoghatatlan, hogy ezt nem tartotta fontosnak és miért arrogáns az üggyel kapcsolatban.

Szerintem válni fogok.

2021. szept. 27. 19:41
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2021. szept. 27. 23:02
 12/17 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
A tartozást mindenképpen ki kell fizetni, azzal nem tudnak mit csinálni, még az ügyvéd sem.
2021. szept. 28. 06:04
 13/17 A kérdező kommentje:

Pontosan.

2021. szept. 28. 07:08
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Válnék. Azért nem mindegy hogy földönfutóvá válsz más felelőtlensége miatt.
2021. szept. 28. 15:22
 15/17 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Egy kapcsolatban, amikor már jóideje együtt vagyok valakivel és kezd komolyra fordulni, akkor én már beszélgetek ezekről a társammal, mert titkolózni nem jó, az sosem sül el jól.
2021. szept. 28. 20:15
 16/17 anonim ***** válasza:
Mindenképp válnék. Ha ezt tudta, akkor max. házassági szerződéssel lett volna érdemes házasodni - függetlenül attól, hogy együtt maradtok-e. Ez csak alap logika, hogy jobban jártok, ha nem egy harmadik emberre kell iratni a vagyont, hanem lehet râd...
2021. okt. 1. 03:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Mindenképp válás...
2021. okt. 1. 03:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!