Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezdenek a nők elhízni házasságkötés után?
Lelassul a közös élet, már nem kell egymáshoz rohangálni, utazni, várni, sétálni a randin.
Rendje lesz a napoknak, reggeli, ebéd vacsora közösen nagyokat lakmározva.
Később következik amit egyes is ír, hogy nincs bók, nincs figyelem de van nass.
Igen, de két nemet nem különböztetheted meg. Ugyanis nem más okokból híznak meg a nők és a férfiak így nemek szerint. Egyéni szinten lehet eltérés (alkat, hormonzavar, terhesség, depresszió, igénytelenség, stessz és időhiány kombinációja) de ez megint mindkét nemre jellemző, kivéve a szülést és kevesebb hormonális probléma a férfiaknál, tehát a kérdés inkább az, hogy a férfiak miért híznak meg, még pedig nagyobb százalékban, mint a nők. Az anyutestre van magyarázat, de az aputestre????
No, de nem is folytatom, mert ehhez már gondolkodni kéne az meg nem megy itt a többségnek. Válasz a kérdésedre: egyénenként különböző okokból.
Ez már valami vicc. Át kéne keresztelni a kategóriát Incel nőgyűlölők gumiszobájává.
Az összes kérdés a nők alázásáról szól. Egytől egyig.
Na akkor bővebben: ilyesmiket olvastam nem rég:
"Nagy felháborodást keltettek Schobert Norbert hétfői kijelentései. Az üzletember szerint a legtöbb házasság azért megy tönkre, mert a nő elhízik szülés után. Véleménye szerint a megcsalások zöme is ezért történik.
-----------
Ha házasságot kötünk, hízunk. Ha elválunk, fogyunk. Ezt az egyszerű igazságot már 1982-ben kimutatta Debra Umberson. De hogy ennek pontosan mik az okai, azt már egyáltalán nem könnyű felderíteni.
------------
A legáltalánosabban elfogadott elmélet szerint azonban azokat, akik már megállapodtak, egyszerűen kevésbé érdekli a külső megjelenésük, mivel a társuk mellett biztonságan érzik magukat, és nincs többé megfelelési kényszerük. A tökéletes külső többé nem fontos a számukra.
"
-----------
Én csak arra voltam kíváncsi, hogy ti minek tulajdonítjátok ezt. Erre jön itt a dedós, hogy "de ti is kövérek vagytok bibibiiii..."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!