Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző a társadalmi nyomásból adódó házasságkötés?
Sokan azért házasodnak, mert már itt az idő, és semmi jó nem szokott kisülni belőle. Nem vagy késésben!
Amíg nem érik meg bennetek a szándék kár belevágni. Az a fontos, hogy haladjatok előre, közösek legyenek a tervek, éljetek együtt, ha megérett rá a kapcsolat. A házasság, gyerek bőven ráér.
Szerintem nem. Mindenki akkor házasodik amikor akar, sőt nem is mindenki akar. Valakinek elég ha csaja/ pasija van 30-40- 50 évesen is aztán ennyi.
Én 25 voltam mikor férjhez mentem, soha senki nem mondta sem azt hogy öreg sem azt , hogy túl fiatalabb lennék, igaz már 10 éve volt:)
A férjem akkor csak 22éves volt, na neki már volt aki beszólt , hogy nem kéne ilyen fiatalon házasodnia, de nem foglalkozott vele. Az a srác állandóan mindenkinek csak rinyált, hogy mennyire magányos, de semmit se tett az ügy érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!