Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondja a férjetek, hogy menjetek a munkahelyére dolgozni konyhai takarítónak, mennétek?
9. és 10.
Mi van ha tényleg bekattant? SOK nő lesz bolond a szüléstől.
Férjed milyen kedves...
1. Hülye a jó édes anyukája, amelyik ilyen parasztot nevelt, aki a gyereke anyjával így beszél.
2. Gazdasági végzettséggel üzemi konyhára, nem gondolnám. Pláne az ő munkahelyén, hogy még a kollégái előtt is így lejárasson meg visszaéljen vele, hogy ő protezsált be ebbe a szuper állásba.
3. Ő még megtűr? Milyen kedves.
Én a váláson gondolkoznék, nem a konyhásnéni álláson. Szintén gazdasági diplomám és egy gyerekem. Amúgy mikor gyesről visszamentem az irodába dolgozni, én is úgy éreztem - nem a férjednek akarok igazat adni :)) - hogy valószínű semmire nem vagyok már alkalmas, 2 év alatt mindent elfelejtettem. Aztán nyilván nem.
5: "Azt mondta,ahogy elhülyültem a gyedgyes alatt és örüljek, ha ott megtűrnek meg, hogy ő ( még)."
Kedves ember lehet a férjed.
Előtte nem volt állásod? Alapesetben oda megy vissza az ember, ahonnan eljött.
Első körben mindenképp a végzettséged szerint keress állást. Aztán ha már hónapok óta csak keresel, és semmi sincs (vagy legalábbis sehova sem hívnak be beszélgetésre), akkor lehet gondolkodni képzettség nélküli munkán. De azoknak se leszel jó, mert (nem is ok nélkül) arra gondolnak, hogy a képzett dolgozó csak addig lesz náluk, amíg nem talál a képzettségének megfelelő állást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!