Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, zavarna titeket ha a feleségetek áttérne a vegán étrendre és többé nem főzne nektek húsos kajákat?
A vegán étrend borzalmas, minden egyes orvosi szaklap kiemeli hogy bizonyos aminosavakat és B12 vitamint kizárólag az állati eredetű élelmiszerek tartalmaznak. Emellett a vas felszívódása sem kielégítő a növényekből.
Nincs meg az ember bélrendszerében az az enzim se, ami a növényi rostokat bontaná.
Totál egészségtelen, a vegán ‘tejtermékek’ és társai meg tömény növényi zsírból állnak :D
Kipróbáltam 3hónapig, és azóta is küzdök a betegségekkel amiket okozott az emésztőrendszeremben.
Ha férfi lennék, páros lábbal cseszném ki azt a nőt, aki hús helyett ilyen szójatejfölös tofus bizbasszal állna elém! Ezt egyék a nyulak meg a kínaiak ahol csak műanyag ételeket tudnak finanszírozni.
Férfiak, ne hagyjátok magatokat erre az újhullámos baromságra rábeszélni! A legtöbb vegán agymosott és innentől csak a cseszegetés marad :D
Én maradok a finom hurkánál, kolbásznál, házi tojásnál, szalonnánál. Ehhez köretnek valók a zöldségek, savanyúság.
Karcsú vagyok jó vérképpel (mostmár!), és remélem ez a baromság is lecseng :*
#26 Nem mindenki vegánnak születik. Sokszor ez egy nagyon kemény döntés. És igen, én a magam részéről nem vegánként is undorodom a nyers hústól,ha valakit ér egy olyan hatás, vagy hoz egy döntést, akkor ahhoz maximálisan tartani akarja magát.
Éltem kapcsolatban, sok mindent feláldoztam érte. Többek között a vegánságot is, mert nem volt pénzünk kétfélét főzni és nem akartam kumplipürén meg borsó konzerven élni. Szerintem az a jó kapcsolat, ahol nem gond, hogy miben hisz és mit tart fontosnak a másik. De hát elfogadásról még nem hallottál, igaz, csak téged fogadjanak el, a másik le van ejtve?
"Te sem éltél még kapcsolatban, baszki, ha ez szerinted így működik... Eddig főzött halott állatokat, holnap reggel 8-tól már nem..."
Pedig a diéta is így megy. Tegnap még eszem a fagyasztott pizzát, ma már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!