Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, zavarna titeket ha a feleségetek áttérne a vegán étrendre és többé nem főzne nektek húsos kajákat?
Tudok én magamnak főzni, de mivel egy háztatásban egy sütő van, így minden második napra lefoglalnám, mert nem ennénk meg egymás kajáit. Mármint ő azt nem, amit én készítek, én viszont megkóstolnám szívesen a vegán ételeket is.
Az egyetlen bajom a vegánokkal az a "kizárólagos" gondolkodás, hogy "vagy vegán vagy, vagy nem" - ez szélsőséges. Miért ne lehetne vegyíteni a jobb vegán kajákat a finomabb nem vegánokkal?
Vegán. Szóval húsos és tejterméket se (sajt, tejföl stb)
Persze abba nem szól bele hogy hogyan étkeztek szóval ha magatoknak megsütitek vagy megrendelitek az oké, de azért mindennap főzne zöldség alapú kaját is.
Nem, de nem tud meggyőzni, hogy én se egyek húst és nem is fogom finanszírozni azt, amivel egy minden tápanyagot tartalmazó, változatos, megfelelő fehérjét tartalmazó vegán étrend jár.
Egyszer utánajártam a témának, mert nem tartottam rossznak az elvet mögötte, de megvallom őszintén, nincs kétszer annyim kajára, hogy meglegyen a fehérjebevitelem teljes amino profillal, vitaminokkal együtt hús nélkül is.
szóval Vegán.
Akkor sem izgatna.
Ha őt nem izgatja, hogy délbe azt asztalon sült hús meg rántott hús van, este meg kakaó, és a hűtőben vannak sajtok joghurtok tej puding, akkor jól megleszünk.
Szóval te! Kérdező, neked nem lenne gondod ezzel fordítva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!