Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vendég voltam egy külföldi esküvőn, és azóta sem megy ki a fejemből, olyan tökéletes volt minden. Pedig totál ellentéte annak, amit én magamnak elképzeltem. Dobjam el évek tervezgetését egy egyszer látott alternatíváért? Jövőre házasodok.
...arra azért gondolj, hogy valószínűleg a magyar esküvők "sokszorosába" került, ha ez a "külföld" valamelyik "nyugatinak" nevezett országban volt.
Szóval csak ésszel, nem érdeme egy teljes lakás árát eltapsolni egy estére ami ráadásul egy kétesélyes dolog bevezetője.
Ne aggódj, esküvő után is lesz olyan, amikor azt fogod gondolni, hogy ez de jó lett volna. Mi elég sokat utazgattunk nyáron. Sok kastély, vár, barlang, és egyéb nevezetesség is hirdeti magát, hogy lehet ott esküvőt is tartani. Mondjuk egy cseppkőbarlangban vagy egy romvárban mekkora királyság lehet! Vagy tengerpart. Vagy bármi más...
Hát igen, ilyen egyszer van (volt) az életben, nem lehet egyszerre mindent megvalósítani, ami tetszik. :)
9.
+ vicces amikor a "helyszín" valami pompa meg nagyon "fancy" minden - aztán felcsendül az áráneső meg a Discotor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!