Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldi férj, hogyan oldjátok meg a családi találkozókat?
Figyelt kérdés
Külföldön élek, a férjem is külföldi. Ha Magyarországon járunk, mindig nagyon nehéz, hogy ő nem beszél magyarul. A családom pedig nem nagyon beszél angolul sem. Így aztán állandóan azt érzem, hogy választanom kell, a férjem és a családom között. Annyira elkeserítő ez a helyzet. Ti hogyan csináljátok?2020. aug. 6. 15:58
1/6 anonim válasza:
Dehogyis, mindig jól szórakoztunk. Én fordítottam, de megérte. Nagyon szerették.
2/6 anonim válasza:
A lányom vigyorog ezen, mert mindig mondja, hogy majd csak annyit fog fordítani, amennyit ő akar. Vissza él a helyzetével..Van google fordító is ha nagyon akarok valamit:D és én akarom mondani.. Szóval nem félek, majd csak lesz valami:D
3/6 anonim válasza:
Eddig kétszer mentem vele a családlátogatóba (másik kontinens), a többi látogatásra egyedül ment. Másfél évnte 3-4 hétre megy, én pedig maradok itthon. Én nem tartom a kapcsolatot a családommal, de minden évben hazalátogatok legalább egy hétre a barátaimhoz, akkor pedig ő marad itthon és élvezi, hogy egy hétig övé az egész lakás. Ő se élvezné túlzottan, ha velem jönne, mert 2-3 barátomon kívül a többieknek problémás az angol és senkinek se kényelmes a folyamatos fordítás. Ennyi külön lét szerintem egyáltalán nem problémás, nem kell mindenová kísérgetnünk egymást csak azért, mert házasok vagyunk.
4/6 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem érdekel. Ha kell fordítok, ha nem vagyok épp ott, akkor majd megoldjak. Miert kéne választanom közülük?
5/6 anonim válasza:
Én fordítok általában vagy a bátyám. De egyszer egyedül hagytam apámat a lengyel barátommal. Ő google fordítóval fordított. Mire hazaértem már 3 sört megittak és apám a földimogyoróval kínálta
6/6 anonim válasza:
Ha valami fontos akkor forditok de a felesegem nem egy tarsasagi ember, csak azert jon velem mert szeret utazni. Elvan ugy is hogy hallgatja amit beszelgetunk, igaz unatkozik de kibirja mert kesobb meg eltudunk menni valahova csak ketten.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!