Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házastársak, akik már elhidegültek egymástól?
18as, hát igen, erre szoktam mondani és szerintem igazam is van, hogy egy házasság nem egy hatalmas lovesztori (plána ha gyerek van), hanem egy anyagi elköteleződés,-felelősségvállalás. Közösen felépítetek valamit, amiből aztán csak hatalmas áldozatok árán lehet csak kitörni.
Meg persze a kényelem is nagy úr. Nagyon nagy.
23-as, ennyi maradt belőle. Ennél nyilván többről szólt.
A házasság nem csak érzelmi, de gazdasági érdekközösség is. A gazdasági része az erősebb, végig lehet ennek a mentén elemezni az ismerősi körben a házasságokat, válásokat.
27-es, és ha nagyon beteg volt a kutyád, esélyed se volt normális állatkórházba vinni, de még a helyi rendelőbe se nagyon, nemhogy műtétre.
A gyerekeket meg lázasan rángattad el a tömegközlekedésre, amikor orvoshoz kellett vinni őket. És sorolhatnám az autó nélküli élet előnyeit. Vagy nyilván ilyenkor valamelyik autós ismerősre kellett ráakaszkodni. Éltem én is 26 éven át autó nélkül, valójában ez annyit tett, hogy anyámnak és apámnak nem volt autója, ezért nagyapámat ugrasztottuk a havi egy Auchan bevásárlásra és valahányszor nem tudtunk valamit autó nélkül megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!