Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házastársak, akik már elhidegü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házastársak, akik már elhidegültek egymástól?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nincs szex már? Vagy évente pár alkalom? Ha nincs, hány éve nincs?

2021. júl. 23. 11:12
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

18as, hát igen, erre szoktam mondani és szerintem igazam is van, hogy egy házasság nem egy hatalmas lovesztori (plána ha gyerek van), hanem egy anyagi elköteleződés,-felelősségvállalás. Közösen felépítetek valamit, amiből aztán csak hatalmas áldozatok árán lehet csak kitörni.

Meg persze a kényelem is nagy úr. Nagyon nagy.

2021. júl. 23. 21:53
 22/29 anonim ***** válasza:
51%
Hogy a francba ne állna fel? 🤦🏼‍♀️ A házasság pedig NEM anyagi elköteleződés, normális esetben legalábbis.
2021. júl. 23. 21:57
 23/29 A kérdező kommentje:
Nézd meg a 18as kommentjét, ő csak erről beszél, hogy a pénz így meg úgy és összeomlana az élete, ha elválna, mert nem lenne elég anyagi java.
2021. júl. 23. 22:00
 24/29 anonim ***** válasza:
38%
Igen, náluk így van sajnos. De nem ez az àtlagos, sem pedig a normális.
2021. júl. 23. 22:12
 25/29 anonim ***** válasza:
63%

23-as, ennyi maradt belőle. Ennél nyilván többről szólt.

A házasság nem csak érzelmi, de gazdasági érdekközösség is. A gazdasági része az erősebb, végig lehet ennek a mentén elemezni az ismerősi körben a házasságokat, válásokat.

2021. júl. 23. 22:16
 26/29 anonim ***** válasza:
79%
13. Hogy lehet idáig eljutni? Sose értettem hogy az ilyen nemtörődöm emberek minek házasodnak össze, mert akik szeretik egymást, nem süllyednek idáig.
2021. júl. 26. 17:02
 27/29 anonim ***** válasza:
75%
Én autó nélkül neveltem fel a 2 gyerekemet. 18 és 21 évesek. A férjem 50-es. Nincs problémája neki. Nem minden az anyagiak.
2021. júl. 27. 06:38
 28/29 anonim ***** válasza:
75%

27-es, és ha nagyon beteg volt a kutyád, esélyed se volt normális állatkórházba vinni, de még a helyi rendelőbe se nagyon, nemhogy műtétre.

A gyerekeket meg lázasan rángattad el a tömegközlekedésre, amikor orvoshoz kellett vinni őket. És sorolhatnám az autó nélküli élet előnyeit. Vagy nyilván ilyenkor valamelyik autós ismerősre kellett ráakaszkodni. Éltem én is 26 éven át autó nélkül, valójában ez annyit tett, hogy anyámnak és apámnak nem volt autója, ezért nagyapámat ugrasztottuk a havi egy Auchan bevásárlásra és valahányszor nem tudtunk valamit autó nélkül megoldani.

2021. júl. 27. 11:16
 29/29 anonim ***** válasza:
66%
Sosem akaszkodtunk autós ismerősre. Mikor a lányomnak el volt törve a lába, beleült egy kerekes székbe / ezt örököltük/ ebben szépen eltoltam a kórházba, a háziorvos meg elérhető közelségben volt, odasétáltunk gyalog. De ha visszagondolok a gyerekeim alig-alig voltak betegek. Volt olyan tél, hogy egyáltalán nem. Taxit csak a gyerekeim születésénél hívtunk, bevinni engem meg kihozni a újszülöttet. Ovit, iskolát elérhető közelségben választottam. Az én gyerekeim rengeteget bicikliztek. Meg megtanultak tömeg közlekedni. Szerintem szép gyerekkoruk volt. Fiam már letette a jogsit meg autója is van. Azt látom, hogy nincs mindig a feneke alatt. Most is gyalogol, biciklire ül ha valami elérhető távolságban van. Azt vallja, kell mozogni.
2021. júl. 27. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!