Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelek utalhatnak arra, hogy a férjem már nem szeret? Miből vetették észre, hogy már kihűltek az érzései? Miben változott meg?
Éjszakára jött csak haza, dolgozott minden nap hajnaltól estig. Szexre jó voltam neki, meg hogy főzzek, mossak.
Éreztem hogy barátként néz rám. Aztán kiderül hogy másba szerelmes.
Köszönöm mindenkinek! Ment a zöld pipa.
Nálunk is nagyjából ezek vannak, amiket leírtok. Tojik itthon mindenre. Nem beszéli meg velem a napi dolgait. Szex egyáltalán nem működik már... :(
Az én férjem házasságkötésünk után mesélte, hogy az első felesége idején beleszeretett egy nőbe.
Az, hogy "beleszerettem egy másik nőbe a feleségem mellett" teljesen ledöbbentett annak ellenére, hogy nem engem érintett az eset. Az külön sokkoló volt, hogy az első felesége ezt a viszonyt végig szenvedte.
Tudom, hogy ki volt az a másik nő, nem a férjemtől, mert tőle szándékosan nem kérdeztem, alapból az egész szerelmi sztorira sem voltam kíváncsi.
Amikor ez a szerelmi viszony "zajlott", még apósomék is kikészültek ettől (mások mesélték).
Az tény, hogy az első felesége a férjemnek ekkor már betegeskedett, ráadásul bő 10 évvel volt idősebb is nála. Idővel ez a súlyos betegség végül a halálához vezetett az első feleségnek.
Azt sem tudom, vajon miért nem a másik nőt választotta olyan intenzív szerelmi viszony ellenére, amilyen volt a viszonya a férjemnek azzal a nővel, mert a nő is igencsak "kivette a részét" ebből a viszonyból. (Mások mondták és találtam erre utaló, abból az időből való bizonyítékokat (levelek, facebook-bejegyzések stb.)
Az is fura az intenzív szerelmi viszony megtörténte ellenére, hogy ugyanakkor amikor a férjem első felesége meghalt (évekig leépült), a férjem kikészült a halála miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!