Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelek utalhatnak arra, hogy csak pótlék vagyok az exe után?
Figyelt kérdés
2021. márc. 15. 13:59
2/6 anonim válasza:
Attól függ. Ha jól csinálja, csak a végén...
3/6 anonim válasza:
Sóhaj szex után.. az elárul mindent...
4/6 anonim válasza:
Sokat beszél róla.
Ha beszél róla és szidja ok nélkül.
Beszél az exével.
5/6 anonim válasza:
4-es, tévedés. Akin én nem vagyok túl, arról harapófogóval se húzna ki az új párom semmit. Ja, és akin nem vagyok túl, azt nagy ívben kerülöm minden téren, a neten is inkább tiltom.
6/6 anonim válasza:
Indulj ki abból ha te nem lennél túl, valakin és úgy jönnél össze valakivel, milyen arra utaló jelek lennének?
Nos lehet ő ugyan azt teszi :)
1, Hasonlítgat
2, Nem válal fel, téged a családja elött se a barátai elött.
3, Nem véd meg sehol semmilyen körülmények között hanem azzal jön állj ki te magadért.
4, Nem figyel annyira te rád, amiket mondasz nem jegyzi meg. Nem kérdezget rólad úgy semmit se ami fontos neki az csak a testiség és ennyi semmi több.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!