Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem már rámunt, úgy érzem. Ezek a jelek utalhatnak erre?
Mindig kicsit csendesebb típus voltam, reál beállítottságú, aztán váltottam művészeti pályára. Ekkor ismertem meg a feleségemet, akivel nem gondoltam,lehet valami, én nem éreztem magam elég jónak hozzá. Aztán úgy alakult, hogy mégis megismertük egymást, neki tetszett, hogy más vagyok, mint az addigi pasijai, nyugodtabb, megfontoltabb, így azt mondta, hosszútávra tervez velem. 2 év után összeházasodtunk, most már 4. éve vagyunk házasok, van egy 3 éves gyerekünk.
Amit észrevettem rajta változást, hogy már nem tesz annyit a kapcsolatunkért, régen mindig kedveskedett valamivel, motivált, kimutatta, hogy szeret. Most már nem igazán akar hozzámérni, nincs kedve beszélgetni, nem nagyon érdeklődik felőlem. Én próbálok mindig kezdeményezni, megkérdezem, mi van a munkáival, hogy érzi magát stb. és ezek általában már csak arról szólnak, hogy én próbálok közeledni.
Igazából az ember elkezdi sejteni, hogy valami nincs rendben, de nem tudja megfogalmazni pontosan. Mások előtt dicsér, de úgy érzem, nem gondolja komolyan. A gyerekkel sokszor inkább én vagyok, hármasban nem igazán csinálunk semmit.
Azt érzem, hogy rámunt, most jött rá, hogy kaphatott volna jobbat is.
Nem tudom, hogy csak beképzelhetem-e ezeket vagy tényleg utalnak valamire?
Az elején a " nem felelek meg neki" meg a mostani " kaphatott volna jobbat" nekem egy kaptafa.
Lehet érzelmi völgyben. De ezt miért nem beszéled meg vele?
Szülni egy nő olyan,pasi melett szokott aki mellett biztonságba érzi magát. Tehát valamit jól (is) csinálsz ;-)
De miért minket kérdezel, miért nem őt? :O
Pl. egyik estére -amikor mondjuk emberi időben végeztek mind a ketten, de még nem vagytok hulla fáradtak- szervezz be egy bébiszittert, nagyit, barátnőt, valakit a gyerek mellé, ti meg lépjetek le pár órára, kikapcsolódni, felengedni, töltődni. Ez bármi lehet, ki mit szeret, pl. egy kellemes vacsora egy jól bevált helyen, egy színházi est, egy séta, tánc, akármi amit szerettek. És amikor adott a pillanat kerek perec rákérdezel, hogy úgy érzed eltávolodott tőled, van valami baj?
Igen, sajnos rádunt, ennek a házasságnak lassú leépülés lesz a vége.
Sajnos tipikus a dolog: a nő a kiélés után egy normálisabb férfival házasodik össze, de egy idő után újra a régi élete, az "izgalom" kell (ami persze nem vezet a nő esetében semmihez, csak újabb és újabb pofonokhoz).
Már kezdetben sem illettetek össze.
Lehetséges. Te a biztonságot sugároztad neki, olyan kapcsolatot, amibe gyereket vállalhat, megállapodhat. De valószínűleg nem az olyan típusú pasikat szereti elsősorban mint te, hanem a rossz fiúkat. Viszont józanul átgondolta, hogy olyan fajta pasival sose lesz családja, mert ők általában rettegnek az elkötelezettségtől. Így téged választott. Most viszont talán vágyik a régi izgalmak után.
Esetleg beszéld meg vele. Lehet, hogy nem arról van szó, hogy már nem szeret téged, csak túlságosan unja a megszokottságot. Kérdezd meg hogy érezné magát, ha újra eljárnátok randizni gyerek nélkül...
Vagy talán megismert valakit..de ne legyen igazam.
Van egy jó meg egy rossz hírem:
A jó hír: "azt mondta, hosszútávra tervez velem"
A rossz hír: ez most letelt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!