Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek utalhatnak féltékenységre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek utalhatnak féltékenységre?

Figyelt kérdés

1. Párom mindig megkérdezi mit csináltam otthon amig ő dolgozik (én home office vagyok)

2. Jómúltkor úgy volt hogy elmegy hétvégére de végül velem akart menni hogy ne legyek egyedül

3. Szokott "viccelődni" hogy kidobom

4. Ha hiv vki akkor kérdőn néz rám ki az

5.Sokszor mondja hogy ő milyen ronda

Sosem titkolózom, a telefonom kódját tudja, ha úgy adódik elolvassa a messenger üzenetet is ha megkérem.

Lehet hogy fél hogy elveszít? Alig volt bnője de igazából ő nem is olyan akinek bárki jó csak legyen vki...Aggódna hogy elveszít?

2021. máj. 4. 18:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó pont egy picit fura, de egyébként a többi egy egészséges párkapcsolatban is benne van néha.

1.: érdeklődik, hogy mit csináltál, szerintem ez tök pozitív

2.: nem akarja, hogy egyedül legyél, ez gondoskodásra utal.

3.: ez picit fura de néha belefér

4.: engem is érdekelni szokott, hogy ki hívja a páromat, főleg hogy nincs jóban a családjával és általában valami hülyeséggel keresik.

5.: akkor erősítsd meg benne, hogy nem az. Pici önbizalomhiányra utal, de semmi extrémre.

2021. máj. 4. 18:09
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm 1#-es :-)

Tudja hogy ő a mindenem, mindig mondom milyen jól nez ki de hiába.

Ő gyari munkás, videkről, en középosztály, ez is bejátszhat, talán van kisebbsegi erzése másból kifolyólag is :-(

De amúgy maximalisan figyelmes és aggódó velem.

2021. máj. 4. 18:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én nem gondolnám, hogy erre utalnak, de ezek olyan dolgok, hogy utalhatnak erre is, arra is.

Amit leírtál, én ezekből nem feltétlen gondolnám, hogy féltékenykedik, inkább azt, hogy érdeklődik irántad, és baromi komplexusos.

2021. máj. 4. 20:06
 4/7 A kérdező kommentje:

3#

Miből jön le hogy komplexusos?? Mert én nem érzem vagy csak próbálná titkolni? Tudja hogy odavagyok érte, semmi oka nincs semmi komplexusra.

2021. máj. 4. 20:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Az, hogy azon viccelődik folyton, hogy te kidobod, meg magát folyamatosan rondázza... aki teljesen elégedett önmagával, ilyet nem csinál, nemhogy gyakran, kb. soha. Attól, hogy SZERINTED nincs oka komplexusra, nem azt jelenti, hogy nem komplexusos. Voltam ilyen kapcsolatban, sosem mutattam semmilyen okát annak, hogy nem lenne nekem elég a párom, neki voltak ilyen beidegződései, és nem lehetett meggyőzni / max. "tudta", hogy nekem nem kell más, de tudat alatt ott volt benne a gondolat, hogy de mégsem elég jó.
2021. máj. 4. 20:25
 6/7 A kérdező kommentje:
5# de akkor azt érzi hogy kevés hozzám?? Vagy szerinte találnék jobbat magamnak? Jobban fogok figyelni erre, mondjuk nem zavar csak fáj hogy ezt mondja magára.
2021. máj. 4. 20:29
 7/7 anonim ***** válasza:
de ezt nem miattad érzi így, nem a te viselkedésed miatt. Valószínűleg a személyisége ilyen. Kevés esetben tudsz te ezért tenni. Max. megkérdezed, hogy "figyi, éreztettem veled azt, hogy nem vagyok neked elég jó? Mivel?"... ha nem tud erre válaszolni, akkor el kellene mennie pszichológushoz, ha ez nektek így nem jó.
2021. máj. 4. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!