Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet közöttük?
Igen, talán féltékeny vagyok...
Van egy srác és egy nő a munkahelyen, akik között szerintem forr a levegő. De mindkettő párkapcsolatban él. Olyan típusok, akikkel szivesen barátkozik az ember. Közvetlenek, de azért megvan a 3 lépés távolság. A nő szép, okos, közvetlen kollégám.
Sokat vannak együtt, haza is együtt mennek, ha épp egy műszakban vannak, láttam párszor ölelkezni őket, és majd felfalják egymást a szemükkel.
Létezik, hogy csak barátok? A nő egy tizessel idősebb a srácnál. A srác mondjuk mindenkivel tart testi kontaktust, a csaj meg senkivel szinte, csak ezzel a sráccal. Én fiatal lány vagyok, a sráchoz korban jobban illő, de nem vagyok nagyon szép. Mit akarhatnak egymástól? Túlgondolom?
Hogx jössz ide te? Miért írtál a testedről?
Na mindegy..
Én kétlem, hogy csak barátok, de lehet az is. Az ilyet látni kell, elmondva nem lehet biztosra tudni.
Ne üssük bele az orrunkat a másik dolgába. Az ő kapcsolatuk, az ő érzéseik és tetteik. Neked semmi közöd hozzá.
Ha meg akarsz valamelyiktől valamit, menj oda hozzá aztán tud meg tőle.
Sajnos nem tudom, de mivel irtad, feltekeny vagy, nem predikalnek. Emberbol vagy, vannak erzeseid, amiket nem te diktalsz az eszeddel.
Ha forr kozottuk a levego, szex nelkul is nagyon vonzodnak egymashoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!