Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyire fontos egy kapcsolatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos egy kapcsolatban a házasság ? Lehet egy párkapcsolat stabil és biztonságos házasság nélkül is ?

Figyelt kérdés

2021. júl. 21. 22:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
89%
Mindkettő működhet teljesen jól és rosszul is, nem a papíron múlik. Ismerek több olyan párt, akik sok éve, évtizede "csak" élettársak, és boldogan élnek. Van olyan ismerősöm is, aki a legelejétől kezdve csalja a feleségét, az mégsem bálik, mert akkor mit szól a falu és fontos neki, hogy férjezett státuszban éljen. Melyik jobb?
2021. júl. 23. 09:17
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
11. Értelmetlen az összehasonlítás így. Sz én környezetemben vannak boldog házasságok, és kapllap szart se érő együttélős kapcsolatok is, tessék. Kb mindenki fel tud hozni olyanokat példaként amik az általa választott életmódot preferálják inkább.
2021. júl. 23. 11:09
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondanám, hogy van nagyon jó kapcsolat, meg nagyon szar kapcsolat és a kettő közti skálán még sook-sook egyéb verzió. Én nem gondolom, hogy a skálán elfoglalt helyen mérvadó lenne, hogy papírformailag milyen kapcsolatban él a két fél. Illetve de. Ha nem tudnak megegyezni, mert az egyiknek mondjuk fontos a házasság, míg a másiknak nem és ez állandó konfliktus forrás.

Az, hogy ki milyen jogi, vagy nem jogi formát használ alapvetően nem lehet mérvadó, ha mindkét fél azt akarja. Nem oszt nem szoroz.

Nekem fontos volt, hogy a páromat férjemnek nevezhessem idővel és ez a férjemnek is az volt szerencsére.

2021. júl. 25. 10:39
 14/22 anonim ***** válasza:
78%

Nekem 2 válás után nem az. Az első férjem jobban szerette az anyját, a második meg más nőket. Ha nincs a papír, mindkettőt hamarabb ott hagyom, de hát mégis caak a férjem. A házasság után romlott meg mindkettőnél, mert már megkaptak, elmúlt a varázs, bedaráltak minket a hétköznapok. Most kapcsolatban élek, külön lakunk. Így boldog vagyok. Ha egyedül lennénk egy-egy este, megvan arra is a lehetóség, és megvan az izgalom, ha várom a párom. Összeköltözésről beszéltünk, de házasságot feleslegesnek tartjuk mindketten. Osho isnleírja ennek a pszichológiáját, miért rontja el a házasság a kapcsolatokat. Mert a birtoklás megöli a szerelmet.

Ezzel együtt emelem kalapom azok előtt, akik fenn tudnak tartani úgy házasságot hosszú távon, hogy mindketten boldogok. Tisztelem őket és irigylem is, hogy megtalálták azt a partnert, akivel ez sikerült. Nagyon ritka az ilyen sajnos.

2021. júl. 25. 12:48
 15/22 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem amelyik házasság tönkremegy, az a kapcsolat akkor is tönkrement volna, ha nem házasság lett volna.

A nyugalom, az elkényelmesedett mindennapok, a daráló, az "enyém" érzés egy hosszútávú élettársi viszonyban is kialakul. A két félen múlik, hogy ezt hogyan kezelik. Független attól, hogy házasok vagyunk-e vagy sem.

Nem a kapcsolat jogi formája köt össze és teszi jóvá a két ember viszonyát, hanem maga a két ember.

2021. júl. 25. 14:51
 16/22 anonim ***** válasza:
35%
Mert mi van a házassággal? Semmi! Csak megnehezíti a válást.
2021. júl. 25. 21:41
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak azon múlik, hogy az adott párkapcsolatban a két fél hogyan gondolja. Ha egyik sem házasságpárti, bőven működhet és lehet stabil a kapcsolat papír nélkül is; ha legalább az egyikük házasságpárti, akkor nem... ha nem házasodnak össze, mindig ott lesz a tüske.
2021. júl. 26. 00:30
 18/22 anonim ***** válasza:
29%
Semennyire se fontos.
2021. júl. 26. 14:00
 19/22 anonim ***** válasza:
79%

Azok, akik szerint a házasság "csak egy papírfecni" abba az ellentmondásba kerülnek, hogy valami miatt mégsem akarják aláírni azt a semmi kis papírfecnit.

Szerintem igenis fontos az, hogy az egész rokonságod és a barátaid, sőt Isten színe előtt kijelented, hogy azt az egy embert szereted, és vele akarod leélni az életedet.

2021. júl. 27. 06:38
 20/22 anonim ***** válasza:
68%

Egy papírfecni, ami megnehezíti a válást.

Egyáltalán nem fontos. Egy kapcsolat csak két emberre tartozik.

2021. júl. 27. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!