Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi a reakciótok, ha a feleségetek alakja előnytelenül változik meg szülés után?
Figyelt kérdés
Apa-anya szerepben már mindegy?2021. júl. 20. 13:28
1/8 anonim válasza:
Férfiak alapból tehenek lesznek, és szülni se kell hozzá
2/8 anonim válasza:
Szerintem a férfiak többsége hozzáhízik az asszonyhoz :D
3/8 anonim válasza:
Van az ún. kispapapocak, szülés után a 6 hét leteltével lehet egymás hájredőcskéibe kapaszkodni :)
4/8 anonim válasza:
Amúgy ez igaz😅
Terhességem alatt 10 kilót híztam, párom 16ot😅
Én leadtam, ő nem 😂
De nekem így is tetszik.
5/8 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem törvényszerű, de évek alatt mindenki teste változik, ehhez jobb, ha hozzászokik az ember. A bőr megváltozik, ráncok lesznek stb.
6/8 anonim válasza:
Az asszony hízott már a kapcsolatunk alatt pedig nem is volt terhes. Természetesen cserébe én is híztam... :D (Egyikőnknél se volt ez tudatos, csak egyszerűen szeretünk enni. ^^ ) Azóta egyébként fogyott is valamennyit, meg szerinte én is. Úgy hogy, jólvanezígy... :D
8/8 anonim válasza:
Kuka.
Fogyjon le, ha hízni tudott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!