Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek Schobert Norbi nemrég nagy port kavaró videójáról?
Sokan felháborítónak tartják, én azonban abszolút egyetértek vele, valóban nem fair a férfival szemben, ha a párja hosszútávon el van hízva (ez persze oda-vissza érvényes). Persze senki nem várja el egy frissen szült hölgytől, hogy szexistennő legyen, csupán azt, hogy kezdjen el újra adni magára a szülés utáni 1-2 évet követően. Arra meg azért kíváncsi lennék, hogy azok körében, akik felháborodtak hányan vannak kövérek, mert általában az háborodik fel ilyen kijelentéseken, aki magára ismer. Én például dagadt vagyok, de elismerem, hogy ez nem fair a (nem létező) párommal szemben.
Szívesen meghallgatok minden véleményt.
Nem unjátok még?
Főleg hogy egy videóról kért vélemény nem igazán illik ebbe a kategóriába.
Figyelj, hazánk Európa legelhízottabb országa, a világon is vezetők vagyunk.
Persze, hogy kiveri egy ilyen országban a biztosítékot, ha az emberek szemébe mondják, hogy kövérek, ami hiba, és főleg a lusta anyukák, akik nem képesek 1-2 év után se arra, hogy visszafogyjanak szülés előtti alakjukra.
Nem a kifogásokat kell keresni, hanem tenni, ha valamit akarunk. Kevés az olyan anyuka, aki megmarad nőnek, nemcsak anyuka, de a legtöbben az anyaság mögé bújnak, ezzel takaróznak.
A mondanivalójával teljesen egyetértek.
Nő vagyok, remélem nem zavar. Akár elhiszed, akár nem.
Mert van ket ember akik hirtelen babat szeretnenek (vagy hosszas tervezes utan)
Minden klappol, joesetben stabil anyagi hatteruk van, sajat lakas amit nem tudnak aloluk kirantani, ugy gondoljak adottak a lehetosegek meg amugyis egy kapcsolat csodaja, gyumolcse egy kisbaba. Minden reszlet meg van tervezve, azt kiveve hogy a parok a terhesseg es szules kovetkezmenyeit alaposan kitargyaljak, hogy Jozsika elore feltudjon keszulni arra, hogy felesege joideig nem lesz ujra egy lepedoakrobata, s a teste is mashogy fog kinezni. Norbika egy egyszeru osztonleny, de sajnos nagyon sok hozza hasonlo ember van akirol ez keson derul ki, pl amikor mar megvan a gyerek. Az szamomra is furcsa, hogy mekkora elvarasai vannak egy ilyen kulalaku embernek, de erdekesebb dolgaim vannak annal hogy felbosszantsam magam ezen, nem is nekem szolt plusz hany meg hany ferfi gondolkodik igy, csak hirnev nelkul aki mellett elmentek. Ne tamogassatok, ezzel tobbet artotok, mint a szidasaval, ne update kajat egyetek amibol a penz hozzajuk folyik. A celjat elerte mert a negativ reklam is reklam.:D a celebek mellett a coca cola es tarsai, nagyon megdobtak most megint a hirnevet, napokig rola fog szolni minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!