Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek Schobert Norbi nemrég nagy port kavaró videójáról?
Sokan felháborítónak tartják, én azonban abszolút egyetértek vele, valóban nem fair a férfival szemben, ha a párja hosszútávon el van hízva (ez persze oda-vissza érvényes). Persze senki nem várja el egy frissen szült hölgytől, hogy szexistennő legyen, csupán azt, hogy kezdjen el újra adni magára a szülés utáni 1-2 évet követően. Arra meg azért kíváncsi lennék, hogy azok körében, akik felháborodtak hányan vannak kövérek, mert általában az háborodik fel ilyen kijelentéseken, aki magára ismer. Én például dagadt vagyok, de elismerem, hogy ez nem fair a (nem létező) párommal szemben.
Szívesen meghallgatok minden véleményt.
Az, hogy több elhízott férjet látok mint feleséget.
Ennyi erővel akkor krjon félre minden feleség, mert a férjük már nem kívánatos. A sörhas egyáltalán nem szexi.
Hogy van felül a pasi, összenyomja alatta a feleségét a nagy hasával vagy mi? Ha kinyomja a hasát, belesüllyed az ágyba az asszony, mintha futóhomokban lenne.
És a férfi nem is szült, hogy valamivel magyarázza a brutál elhízását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!