Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg nem házasodott, gyerektelen nők, de kapcsolatban élő nők! Mióta vagytok kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Nem féltek tőle, hogy a párotoknak esze ágában sincs feleségül venni titeket és/vagy gyereket vállalni?2021. júl. 16. 16:44
11/15 anonim válasza:
14 éve. Gyereket és házasságot se akarunk. Nekünk így a legjobb minden.
12/15 anonim válasza:
Majdnem 5 éve vagyunk együtt.
Házasságot szeretnénk mindketten, gyereket egyikünk se.
13/15 anonim válasza:
5 éve vagyunk együtt.
Nem félek, mert gyereket nem szeretnék. Házasodni igen, de nem szorít még az idő.
14/15 anonim válasza:
4 éve és de, félek ettől. Ezek szerint egyedül vagyok ezzel :D. Mikor összekerültünk, majd összeköltöztünk hamar, annyira fiatalok voltunk, hogy nem agyaltunk ezen, most viszont ő még húzná, én már lassan szeretném, viszont a kapcsolatunkat nem kukáznám emiatt az eltérés miatt, mert szeretem és klappol minden amúgy, meg egyszer ő is szeretné, ebben biztos, csak még nem aktuális több okból. Hát nyilván benne van a pakliban, hogy lesz majd olyan, hogy nem várok tovább, viszont fiatalabb nem leszek, egyre nehezebb lesz ha úgy adódik kilépni és újrakezdeni valakivel mindent, aki lehet szintén halogat, vagy más miatt nem megy, aztán így tovább..tehát nem csak érzelmileg, hanem matematikailag is “megérni” rá vàrni”. Csapda helyzet kicsit…simán átlépi az ember a 40-et úgy hogy észre sem veszi, aztán akkor majd nézegetek nagyokat férj meg gyerek nélkül..:mondjuk azert odébb van, addig lehet 3x elválok, nem tudom. De szoktam ilyeneken gondolkodni, lehet majd most megkapom, hogy ufo vagyok :D.
15/15 Edina Hegyi válasza:
Mi 4 ève vagyunk együtt van gyermekünk. Ès nem nem fèlek mert nem kell papìr ahhoz hogy együtt legyünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!