Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nem normális az ha emberek 20-30 között házasodnak, gyereket vállalnak?
Mindenki akkor házasodik amikor akar. A gyerekvállalás is egyéni döntés.
Mi 1,5 év kapcsolat után házasodtunk 22 és 25 évesen. Többet éltem, több jó élmény ért a házastársam mellett, mint előtte bármikor életem során. A másokkal való szexből meg végképp elég volt, nem élveztem soha senkivel rajta kívül.
11 éve vagyunk együtt, idén leszünk 10 éves házasok is, 32-35 évesen, és nekünk ez így tökéletesen megfelel, boldogok vagyuk. Ahogy sokan mások is így boldogok.
Nyilván nem dobjuk el azt akit mindennél jobban szeretünk, és akivel le akarjuk élni az életünket, csak mert nem 30 felett, 20-50+ dugópajti után találtunk egymásra, hanem fiatalabbakként, kevesebb szexuális partner/ kapcsolat után.
Mi gyereket nem akarunk soha! Ez is egy olyan kérdés ami az adott párra tartozik.
Ha valakik 20-25 évesen akarnak szaros pelenkát cserélni ês gyereksírástól álmatlansággal kínlódni, bölcsibe/ oviba rohangálni/ állandóan aggódni a gyerekért az az ő magánügyük, főleg ha a gyerek vállalása képes őket boldoggá tenni, és vágynak erre. Ezzel sincsen semmi probléma.
Én speciel annak is örültem volna, ha sokkal korábban, mondjuk 19 évesen elsőre megtalálom azt, akit mindig is kerestem, de nem így alakult, végül csak 24 évesen találtam rá életem szerelmére.
45. Akkor lesz házad, ha kifizetted a hitelt. Addig a pontig bármikor bukhatod, elég ha elveszted a munkád x időre, és nem talász azonnal másikat, amiből telik hitelre is. Anyád is maradhat bevételi forrás nélkül bármikor.
Szóval az még messze nem a te hàzad.😂
A házasság válással végződik, vagy halállal.
A 90%-ot erős túlzásnak tartom, annyira nem jó a magyar népesség eü.állapota.
A házasságok átlagos hossza 21 év, az jó esetben elég a gyerekek felneveléséhez.
Nekem van olyan gyerekem, aki 49 évvel fiatalabb nálam.
Szeretjük egymást nagyon, de azért jobb volna kicsit hosszabb ideig együtt élni.
Aki azt hiszi, hogy a családalapítással,gyerekkel véget ér az "élet" az nagyon téved.
Vagy nagyon rossz gyerekkora volt. Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!