Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen elcseszett egy társadalom az ahol az apa szívesebben nézi a számítógépen a játékot minthogy a másfél éves egyetlen kislányával legyen esténként legalább egy órát?!
30
De ugye érzed, hogy nem igazán értelmezhető a válaszod? Mivel a két helyzet teljesen más... Anyám.
"De ugye érzed, hogy nem igazán értelmezhető a válaszod? Mivel a két helyzet teljesen más... Anyám."
Ha te nem tudod értelmezni, az a te bajod.
A gyengébbek kedvéért arra utaltam, hogy nem baj, ha így érez a férfi (vagy ha a nő érezne így, azzal sem lenne gond), csak ezt mondjuk a gyerekvállalás előtt kellett volna átgondolni.
Pedig a 30-asnak igaza van.
Bár én itt azokat a nőket is hibáztatom, akik mentegetik, hogy "jaj, hát a férfiak fogyik, nem tudnak mit kezdeni a gyerekkel", amikor rengeteg szuper apuka van.
33
Finoman akartam utalni arra, hogy TE, mint NEM ANYA, nem reagálhatsz érdemben erre a felvetésre. Itt egy APÁRÓL van szó, ezt visszacsinálni már nem tudja. Ezért nem értelmezhető a válaszod. Bocs. Én sem reagálok arra, hogy milyen színűre fessem a medence alját, mert nincs medencém...
De miért EQ hiány? Az mást jelent.
"Az érzelmi intelligenciát pontosabban négy fő területre osztják:
képesség az érzelmek pontos érzékelésére
képesség a gondolkodás érzelmek segítségével való előremozdításában
képesség az érzelmek jelentésének megértésére
képesség az érzelmek kezelésére"
Itt adva van egy olyan férfi, akinek van egy kislánya, akivel nem foglalkozik. Ez szimplán azt jelenti, hogy nem érdekli, nem szereti, nincsenek érzelmei iránta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!