Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Milyen elcseszett egy társadal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen elcseszett egy társadalom az ahol az apa szívesebben nézi a számítógépen a játékot minthogy a másfél éves egyetlen kislányával legyen esténként legalább egy órát?!

Figyelt kérdés
Ez függőség? Játékfüggés? Számítógépfüggés?
2021. jún. 6. 21:05
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
97%
Anyának mikor van énideje?
2021. jún. 7. 07:30
 22/39 anonim ***** válasza:
0%
21 Pl ha a gyerek alszik, simán van , nekem is akkor volt. Egy másfél éves még napközben azért bőven van hogy alszik.
2021. jún. 7. 07:41
 23/39 anonim ***** válasza:
96%
Az én hasonló korú gyerekeim: az egyik kb max félórát alszik,azt is ritkán, a másik 0 percet aludt....ez a nekem járó énidő éveken át
2021. jún. 7. 07:53
 24/39 anonim ***** válasza:
0%

23 Ez nem ide tartozik de ez sem normális dolog hogy ebben a korban nem alszanak. Óvodában sem fognak ?? Nálunk aki nem aludt délután haza kellett hozni pl.... mert a többit zavarta. Muszáj rászoktatni, magaddal cseszel ki ha nem.

Off vége 😀

2021. jún. 7. 08:07
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Genetika lehet, az unokatesók is ilyen kevésalvók.
2021. jún. 7. 08:44
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt írja a kérdező hogy egy órát gépezik, hanem, hogy legalább egy órát jatszhatna a gyerekkel. De nem. Tehát nem csinál mást, csak gépezik. Szerintem is kell a kikapcsolódás. De a családos embernek már másfajta felelőssége is van, pl normális apaképet nyújtani a lányának. Jelenleg ezt 0%-osan teljesíti. A kislány fogékony korában azt látja, hogy apa dísznek van meg pénzt ad, oszt ennyi. Akik olyan nagyon védik ezt a viselkedést, azok ugye nem bánják, ha a kislány felnőve ugyanígy tekint majd a férfiakra?
2021. jún. 7. 09:02
 27/39 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Elgondolkoztató mindkét oldal. Énidő is kell persze.

Apám is anno ezt csinálta, mindig dolga volt. Mi lett ebből? Az hogy a kapcsolatom vele kb nulla.

Mindenkinek saját magával kell elszámolnia.

Talán pár év múlva máshogy lesz.

Pici gyerekekkel sok férfi nem tud mit kezdeni.

2021. jún. 7. 09:48
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

26

Az egész válasz úgy jó és korrekt, ahogy van.

Ez pedig különösen elgondolkodtató:

"Akik olyan nagyon védik ezt a viselkedést, azok ugye nem bánják, ha a kislány felnőve ugyanígy tekint majd a férfiakra?"

Hát igen...

(Mikor egyébként kutatások bebizonyították, hogy a nők nem azért "buták", mert azok, hanem azért, mert a kisfiúkkal sokkal többet foglalkoznak és beszélgetnek mind az anyák, mind az apák. Így a szellemi fejlődésük sem azonos. Nyilván érzelmi életre lefordítva is igaz lehet, "apám részére nem vagyok fontos, a férfiaknak sem vagyok fontos". Ezen poénkodik az Így jártam anyátokkal sorozatban Barney rengetegszer.)

2021. jún. 7. 10:06
 29/39 anonim ***** válasza:
100%

27

Két apukától van a két fiam. A nagyobbal kb. 14-15 éves koráig nem foglalkozott az apja. Szeretik egymást, de nem hinném, hogy közelinek nevezhetném a kapcsolatukat. A kisebbet egész pici korától minden nap látogatta az apja, mindig jelen volt az életében. Egészen más a kapcsolat.

Szóval igen, lehet, hogy sok férfi nem tud mit kezdeni kicsikkel, de... egyszer élünk. Ha már 30 éves lesz a gyerek, akkor nem fogja tudni visszacsinálni 3 évesre, mert akkor már rájön, hogy "ő egy kis kincs (mert az)". És tényleg, egy kisgyerek egy csoda. Miért marad ki ebből sok férfi?

2021. jún. 7. 10:10
 30/39 anonim ***** válasza:
22%

Nőként írom, megértem. Én sem tudok mit kezdeni egy másfél éves gyerekkel egy órán keresztül, pláne nem munka után.

Viszont én nem is szeretnék gyereket, ezt kellett volna jobban itt is átgondolni.

2021. jún. 7. 10:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!