Egy munkaalapú társadalomban milyen a megítélése annak, aki gameplay videózásból, streamelésből, Youtube támogatásokból és hasonlókból tartja el magát?
Irigy vagyok az ilyenekre, hogy nekem nincs ilyen jó beszélőkém. :)
Milyen megítélésed lenne, szerinted? Ez is munka, csak más típusú.
'mondjuk vicces hogy annyira lusták az emberek hogy csak nézik hogy valaki játszik ahelyett hogy jâtszanának'
Szokásom végigjátszásokat, gameplay-ket nézni, ha az adott program a gépigény miatt az én vasamon nagy eséllyel nem indul :)
Így jártam példa gyanánt a CoD széria Ghost részével.
ott a gépigény honlap
végigjátszás az jogos ha elakad valaki de az angolul jó nekem
Én csak a magam nevében nyilatkozhatok... Az emberek természetszerűleg konzervatívak és csak az számít munkának, ami az ő idejükben is.
Pedig ha belegondolnának, látnák, hogy a vloggerkedés is idő- és munkaigényes, gyakorlatilag megfeleltethető a műsorkészítéssel-vezetéssel, csak nem tévében, hanem a neten.
'végigjátszás az jogos ha elakad valaki de az angolul jó nekem'
Múltkor a Psi Ops: Mindgate Conspiracy-nél elakadtam rendesen, de a végigjátszásból kiokoskodtam, hol mit kell csinálnom.
"Egy munka alapú társadalomban..."
Remélem ezalatt nem Magyarországot értetted.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!