Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha rátok hajtana egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rátok hajtana egy olyan férfi/nő akinek családja/kapcsolata van elmondanátok az érintettnek akit meg akar csalni?

Figyelt kérdés

Nem mostani sztori, csak eszembejutott most, és érdekel a véleményetek. Ilyenkor mi az etikus lépés?

A történet annyi, hogy egy fél évig egy pékségben dolgoztam, és volt egy 35-40 körüli férfi, aki minden nap járt a boltba. Jókat beszélgettünk, de semmi olyanról ami alapján bármi hátsó szándékot véltem volna felfedezni, csak mint eladó-vevő társalogtunk. Mesélte, hogy van egy kisfia, meg szeretnének majd még gyereket.

Ezután valahogy megtalált facebookon, és írt. Először csak néha napján hogy hogy vagyok, amit már önmagában kezdtem furcsállni, de aztán nem kertelt, elmondta hogy tetszem neki egy ideje, szexkapcsolatot keres, és nem-e lenne kedvem hozzá. Megkérdeztem tőle, hogy a feleségétől nem kap-e meg mindent, azt mondta azzal nincs baj. Majd megkérdeztem, hogy nem szégyelli-e magát, hogy ezt akarja tenni a felesége és a gyereke háta mögött, erre valami kitérő választ adott, majd letiltottam.

Nem sokkal később jöttem el a boltból így már nem annyira kereszteztük egymás útját.

Nem is tudom, mi volt a gázabb, hogy rólam azt feltételezi, hogy a kapcsolatom mellett összejövök egy pocakos kopaszodó középkorú fószerral, vagy hogy ő ezt tök okénak tartotta. Mert amúgy ha a boltban szóba került mindig szépen és szeretettel beszélt a családjáról, és nem is volt egy korlátolt paraszt.

Ti ilyenkor szólnátok a feleségének? Én nem tudnám szétverni a házasságát mint harmadik ember, de az is egyértelmű volt számomra, ha nem velem akkor mással félrelép, csak az alkalmat várja, és a szerencsétlen nő minden éjjel úgy fekszik majd le mellé, hogy semmit nem sejt. Akkor már jobb lett volna ha tud róla, és van lehetősége otthagyni.

2021. ápr. 26. 19:59
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező, ezer megy egy olyan párkapcsolat van, ahol pontosan tudják egymásról, hogy félrejárnak, de a gyerek meg a ház vagy vagyon miatt szemethúnynak efelett. Nem tudod, hogy ez épp melyik fajta kapcsolat, inkább ne keverd a szart, még te járhatsz pórul. Egyébként is, akinek ilyen típusú férje van, az 99%-ban tudja vagy legalábbis sejti, hogy ilyen. Ha meg nem, akkor olyan is a kapcsolatuk és kb mindegy, hogy tudja vagy sem.
2021. ápr. 27. 10:56
 22/35 anonim ***** válasza:
84%

Nem, mert nincs kedvem a felesleges drámához. Anyjok úgyis engem okolna, teljesen mindegy hogy semmi se történt.

Kimagyarázná magát a férj.

Lehet még zaklatnának is utána, rám küldené az ismerőseit a kattant feleség.

Amúgy velem is mindig így próbálkoznak. Előadják milyen jó az életük, szép a családjuk.. Mutogatnak képet a gyerekeikről, majd jön a gyors váltás.....

Szánalmasak. Igazi férgek. Ezért sem házasodok, vállalok gyereket.

Max ha kéretlen pucér képet küldene a faszi, kitenném netre a screenshotot/jelenteném a főnöknek a zaklatást.

2021. ápr. 27. 11:02
 23/35 anonim ***** válasza:
70%
Amúgy igen, sokaknál tudja az asszony hogy csalja a férj de a gyerek miatt együtt maradnak... Vagy mert a nő eltartott, és kényelmesebb eltűrni.
2021. ápr. 27. 11:03
 24/35 anonim ***** válasza:
56%
Nem, nem szólnék a feleségnek. Idegen neked a férfi, még idegenebb a családja. Egy idegen család életébe milyen alapon avatkoznál bele? Azt mondod, hogy 'nem tudnám szétverni a házasságát mint harmadik ember'- na, ha szólsz a feleségnek, pont ezt teszed... Nekem már az is meredek, amikor valaki összejön egy ismerten férjes/nős partnerrel, és amíg tart a viszony, addig partner a bujkálásban, csalásban, majd amikor véget ér a dolog, akkor meg felmerül benne, hogy 'kéne szólni a házastársnak, mert az őszinteség alap dolog'. Én úgy gondolom, hogy ha tudottan foglalt a partner, akivel viszonyt kezdek, akkor -bármi történik is- kutya kötelességem diszkréten intézni. Ha a szeretőm borítani akar, akkor borítson, de ez az ő dolga és az ő felelőssége. Persze más az, amikor már jó ideje viszonyom van valakivel, aki függetlennek mondja magát, majd kiderül, hogy van ott mégis egy házastárs és egy-két gyerek. Ekkor vélhetően 'kicsontoznám' a szeretőmet, de a házastársának akkor se szólnék. Remekül tönkre tud menni a házastárs élete nélkülem is, miért kéne belerúgnom nekem is még egyet?
2021. ápr. 27. 16:04
 25/35 anonim ***** válasza:
13%

Munkatársam jutott eszembe hogy irogatott egy csajjal de mind a kettőnek volt párja, majd a csaj benne maradt a tablet-en és a csávó látta a beszélgetést, elég ciki volt, de a srác felhivta őt és elmondta neki nem mondja el a barátnőjének hogy a csaját meg akarta dugni, rá bizza h elmondja-e. Szerintem korrekt volt.

Amúgy ha azt irta volna a pasi hogy rossz viszonya van a feleségével, akkor meg jött volna az a duma hogy "miért nem hagyja akkor ott ha nem jó neki" és kész.

Akiben benne van az félre nyomja a cerkát akiben nem az nem, ettől még szeretheti őket, hogy kicsit mártogatni akarja másba is nem? Én nem tennék ilyet, de ha igen akkor sem biztos hogy nem szeretném a páromat...

24f

2021. ápr. 27. 16:17
 26/35 anonim válasza:
87%
Én biztosan elmondanám. Általában igyekszem úgy tenni az emberekkel, ahogyan szeretném, hogy velem tegyenek, és nekem borzasztóan fájna, ha nem szólnának. Ez nem egy jól működő kapcsolat, hanem egy szörnyen megalázó helyzet a feleségnek, ahol egy idegen nő a pékségből, és még ki tudja hány másik tudja, hogy a férj mással akar hetyegni, csak ő nem. Teljesen hülyét csinál belőle, megszégyeníti a csávó. Joga van tudni erről, ki tudja, lehet, hogy éveket pazarol el az életéből, mert nem tudja, miket csinál a férje a tudtán kívül, ha meg tudná, nem vállalná a közös életet vele, és találhatna mást. Képzeld el, hogy a futár beleköp a pizzádba, ki tudja, valami jó fertőzés is lehet benne, jobb ha nem tudsz róla, és beleharapsz? Nem a kérdező avatkozik bele az életükbe, hanem a csávó vonta be őt, képes lett volna a "hálószobába" (meg a felesége hüvelyflórájába, fujj) is bevinni őt. Ha meg tud róla, akkor úgyis teljesen mindegy, akkor azon nem múlik semmi, hogy szólsz, max megrándítja a vállát, hogy ja.
2021. ápr. 27. 20:13
 27/35 anonim ***** válasza:
0%
Nem mondanám el soha. Ez egy megcsalós világ! /Haláltusáját vívja a monogámia./ De nem szabad tönkretenni valaki boldogságát, vagy vélt boldogságát.
2021. ápr. 27. 20:18
 28/35 anonim ***** válasza:
#27 az már rég tönkre van téve...
2021. ápr. 27. 20:32
 29/35 anonim ***** válasza:
57%

Nyilván visszaautasítom a közeledést, de részemről ennyi. Nem szólok bele más kapcsolatába. Sok esetben amúgy is a hírvívő szívja meg.

+ Nincs semmi konkrét bizonyíték, az én szavam állna a férjjel szemben aki persze mindent tagadni fog.

2021. ápr. 27. 23:47
 30/35 anonim ***** válasza:
0%

Jaa, hogy te egyetemista vagy..... Így mindjárt más..... Lépj túl rajta. De tudod mit, elmagyarázom, mert az egyetem ezt nem tanítja.....

Dicséri a családját, mert szereti őket, de téged szívesen megdugna. De te semmi több nem vagy/lennél neki. Ezzel le is fektette a szabályokat, amik ezek szerint neked nem tetszettek. Nem kell itt lármázni!

2021. ápr. 28. 05:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!