Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne a reakciótok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a reakciótok, ha a férfi, akivel randizgattok, elmondaná, hogy néha fogyaszt füvet és pszichedelikumokat?

Figyelt kérdés
2019. nov. 17. 12:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én jobban meglepődnék azon, hogy férfival randizgatok, lévén hogy heteroszexuális férfi vagyok.
2019. nov. 17. 12:34
 2/10 anonim ***** válasza:
57%

Ha nem függő és engem is megkínál, akkor semmi baj nincs.

Nem vagyok egy szermániás, de ahogy iszogatni is szoktunk néha a barátokkal, úgy előkerül néha egy kis gomba vagy fű is. A párommal is volt, hogy kiültünk az erkélyre kicsit lazulni egy vicces cigivel. Ha az ember nem arra használja, hogy elnyomjon magában valamit és nem pótolhatatlan az életében, akkor semmi bajom nincs vele. A heroinnal, kokainnal és hasonlókkal már lenne, de a fű/gomba belefér nekem. Nyilván csak annyira, amennyire az alkalmi ivást preferálom, az alkoholizmustól meg undorodom.

2019. nov. 17. 12:39
 3/10 anonim ***** válasza:
24%
Attol fugg mit, a fu nem gaz. Az teljesen belefer. Ha lsd akkor az is. De a nagyon addictiv venas cuccok nem oke
2019. nov. 17. 12:44
 4/10 anonim ***** válasza:
42%

Én is szívtam vagy életemben ötször, de az alkohol jobban tetszik.

Attól függ, mit jelent a néha. Én alkoholt is úgy évente 10-szer iszom szerintem. De ha ő minden hétvégén csak drogozással tud kikapcsolódni, az baj. (Ugyanúgy, mintha csak piálással tudna.)

2019. nov. 17. 12:50
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

Én férfi vagyok, de a fű még beleférne a hölgynél. Kérnék én is, mert még sose próbáltam. :)

De ha ilyen varázsgombákat is tol, meg LSD-t, akkor lehet hagynám. Én is kipróbálnám pl. az LSD-t, de egy alkalom elég lenne, csak hogy tudjam milyen. Ha többször is fogyaszt ilyet, azt már nem tudnám mire vélni.

2019. nov. 17. 12:52
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerkednék vele.
2019. nov. 17. 13:11
 7/10 anonim ***** válasza:
73%

Soha nem álltam volna le ilyen alakkal.

Szánalmasnak tartom. Nem azért tanultam, nem azért éltem normális életet, hogy egy ekkora barommal kezdjek. Nálam ez mindig kizáró ok volt, alkalomszerűen is.

Azért hála istennek ezek nem alap dolgok, és a férjem nem él ilyenekkel.

2019. nov. 17. 13:19
 8/10 anonim ***** válasza:
39%

A fű szerintem még oké, ha nem rendszeres, mert ennyi erővel az alkohol miatt is ki lehet akadni.

A többi már nem biztos, hogy beleférne.

2019. nov. 17. 13:19
 9/10 anonim ***** válasza:
93%
Nálam ez kizáró ok. Bocs.
2019. nov. 17. 13:25
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Kizártnak tartom hogy nagyon belemélyednék. És azért mert tudom milyen együttélni egy ilyen férfival. Nem vállalnám be megint a lehetséges lejtőn lefele csúszást. Alapvetően ez nem érdekelt soha, talán bele se gondoltam úgy igazán de sok dolgot megtapasztaltam mellette, van amit bánok és van amit nem. De mégegyszer nem akarnám.
2019. nov. 17. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!