Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha rátok hajtana egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rátok hajtana egy olyan férfi/nő akinek családja/kapcsolata van elmondanátok az érintettnek akit meg akar csalni?

Figyelt kérdés

Nem mostani sztori, csak eszembejutott most, és érdekel a véleményetek. Ilyenkor mi az etikus lépés?

A történet annyi, hogy egy fél évig egy pékségben dolgoztam, és volt egy 35-40 körüli férfi, aki minden nap járt a boltba. Jókat beszélgettünk, de semmi olyanról ami alapján bármi hátsó szándékot véltem volna felfedezni, csak mint eladó-vevő társalogtunk. Mesélte, hogy van egy kisfia, meg szeretnének majd még gyereket.

Ezután valahogy megtalált facebookon, és írt. Először csak néha napján hogy hogy vagyok, amit már önmagában kezdtem furcsállni, de aztán nem kertelt, elmondta hogy tetszem neki egy ideje, szexkapcsolatot keres, és nem-e lenne kedvem hozzá. Megkérdeztem tőle, hogy a feleségétől nem kap-e meg mindent, azt mondta azzal nincs baj. Majd megkérdeztem, hogy nem szégyelli-e magát, hogy ezt akarja tenni a felesége és a gyereke háta mögött, erre valami kitérő választ adott, majd letiltottam.

Nem sokkal később jöttem el a boltból így már nem annyira kereszteztük egymás útját.

Nem is tudom, mi volt a gázabb, hogy rólam azt feltételezi, hogy a kapcsolatom mellett összejövök egy pocakos kopaszodó középkorú fószerral, vagy hogy ő ezt tök okénak tartotta. Mert amúgy ha a boltban szóba került mindig szépen és szeretettel beszélt a családjáról, és nem is volt egy korlátolt paraszt.

Ti ilyenkor szólnátok a feleségének? Én nem tudnám szétverni a házasságát mint harmadik ember, de az is egyértelmű volt számomra, ha nem velem akkor mással félrelép, csak az alkalmat várja, és a szerencsétlen nő minden éjjel úgy fekszik majd le mellé, hogy semmit nem sejt. Akkor már jobb lett volna ha tud róla, és van lehetősége otthagyni.

2021. ápr. 26. 19:59
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
96%
Na, akkor a fél életemet ezzel tölthetném. Minden 2.ocsmány kinézetű nős papa bepróbálkozik. Én eddig azt hittem, ez az általános. De én sajnos nem vagyok annyira empatikus, hogy vadidegen nők magánélete érdekeljen🤷Eleve nem neked hinne, hanem a férjének, mivel téged nem ismer, őt meg azt hiszi igen. Ezek a pasik meg rutinból hazudnak, tök jól megy nekik. Nekem arra se időm, se kedvem, se energiám, hogy bizonyítékokat gyűjtögessek ellene. Ha neked nincs jobb dolgod, tedd.
2021. ápr. 27. 00:27
 12/35 anonim ***** válasza:
15%
Bantott, artott neked ez a pasas kerdezo? Beprobalkozott. Te meg megmondtad neki, hogy NEM. Ennyi. Ne legyel sz.metlada.
2021. ápr. 27. 01:37
 13/35 anonim ***** válasza:
20%

Szerintem a kérdezőnél össze vannak keveredve a sebességek...

Ha a pasi szemétkedett volna, akkor persze más a helyzet, csak hogy a pasi nem szemétkedett, és nem kábított azzal, hogy a feleségével baj van, tehát őket sem árulta el!

Teljesen normálisan bepróbálkozott, aztán tudomásul vette a nem-et.

Erre itt ez a kérdező, és rohanni akar az asszonyhoz...

És mit mondanál neki, libuskám?!

Hogy a bácsi csúnyán nézett, és meg akart kettyinteni?

"Én nem tudnám szétverni a házasságát mint harmadik ember" - micsoda ótvaros duma...

Hálát adok az Istennek, hogy az ilyen libákat elkerültem az életem folyamán!

"egy pocakos kopaszodó középkorú fószer"

2021. ápr. 27. 04:24
 14/35 A kérdező kommentje:
Nagy bajok vannak a fejekben úgy érzem, ha az itteni férfiak szerint az egy normális dolog, hogy egy 35-40-es házas családos férfi egy huszonévesnél próbálkozik be. Mindezt úgy, hogy minden nap elmondja kb mennyire szereti a nejét és a családját, és még én vagyok a hibás mert van bennem annyi tartás hogy senkinek nem lennék a szeretője, szegény pasi meg milyen korrekt volt mert elmondta hogy félre akarna velem dugni az asszony mellet. Wow. :)
2021. ápr. 27. 09:43
 15/35 A kérdező kommentje:
"Teljesen normálisan bepróbálkozott, aztán tudomásul vette a nem-et." -Öhm, a felesége meg a pár éves fia mellett szerinted van olyan, hogy "teljesen normálisan bepróbálkozott?" szerintem nincs. És a nemet se vette tudomásul, nem véletlen tiltottam le. :) "És mit mondanál neki, libuskám?! Hogy a bácsi csúnyán nézett, és meg akart kettyinteni?" Le van írva feketén-fehéren a beszélgetés, nem nekem kell higgyen hanem a szemének.
2021. ápr. 27. 09:48
 16/35 anonim ***** válasza:
69%
Semmiképp sem mondanám el.
2021. ápr. 27. 10:10
 17/35 anonim ***** válasza:
92%

Én elküldeném. Aztán az asszony vagy hisz nekem, vagy nem, ezen nem problémáznék. Ha nekem esik a nő, akkor közbeszúrom, hogy nincs további mondandóm, amit akartam neki küldeni megkapta, innen már az ő dolga, mit hisz, és tiltanám. Ha normálisan fogadná, akkor nyilván nem tiltanám le, és beszélnék vele, ha igényli.

De valóban elég nagy az esélye, hogy így is a férjének hinne. Én mindenesetre megadnám neki a lehetőséget, hogy a tények tudatában döntsön, ahogy akar. Hasonló helyzetben én is ezt várnám el.

2021. ápr. 27. 10:20
 18/35 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja. Nem tudod, hogy milyen hátterük, hogy milyen a felesége, hogy ő csalja-e esetleg a férjét, azt se, hogy ez esetleg az ő kapcsolatukban elfogadott-e, stb. Igazából nem tudsz róla semmit a leírásod alapján, csak azt, hogy a pasi állítólag szereti és van gyerekük. Ennek ellenére elgondolkodsz azon, hogy beleszólj az életükbe? Gondolom a saját párodnak azonnal szóltál erről...

Reflektálva az első mondatomra, ha akarod mondd el a feleségének, de szerintem teljesen felesleges, és nem is igazán a te dolgod. Letiltottad, valószínűleg nem látod többé. Szeretnéd tönkre tenni az életét amiért vonzónak talált téged? Akkor hajrá. Egyébként nem tudom, hogy mennyivel kevésbé erkölcstelen dolog a te értékrended szerint az, ha szétrombolod három ember életét, mint az amit a pasi tett. Ezt is érdemes lehet számításba venned.

Ja és szerintem nem azért tartanak hibásnak téged, ahogy te mondtad, mert nem akartál viszonyt folytatni vele, hanem azért mert ennek ellenére az életébe belerondítanál.

Én személy szerint nem hibáztatom egyikőtöket sem, mivel nem ismerlek titeket.

28/F

2021. ápr. 27. 10:24
 19/35 anonim ***** válasza:
80%
Szólj neki kérdező,megérdemli azt,hogy tudja mit csinál a patkány férje a háta mögött.
2021. ápr. 27. 10:46
 20/35 anonim ***** válasza:
73%

Bocsi 19-es vagyok nekem még korán van az első bekezdést nem igazán olvastam el 😃

Akkor javitom,tehát én tuti szolnek neki volt is rá példa a múltban.

2021. ápr. 27. 10:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!