Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nem szexel velem, miért?
1. Vagyok.
De mint mondtam, 3 év alatt egy medve is kipiheni magát, nemhogy a feleséged. Ezt ne fogadd el magyarázatnak, hogy felnagyítod, annyira tipikus, benned akar bűntudatot kelteni, holott nem őszinte veled, és probálja elsimlizni a dolgokat. Azért ennyire biztos ne legyél benne, hogy nem csal meg, mert amíg van Jockey, meg Izaura meg Sorozat + tv, addig a környék öreglányait nem erdekli a Ti életetek.
Beszélnetek kell, őszintén, komolyan, és ha azt mondja felnagyitod, tájékoztasd, hogy 3 éve ez megy. Ez így nem jó, sem neked, sem neki. Gyerek megváltoztatja az életet, de azért nem ennyire. Ne legyél papucs, ne hagyd magad, beszeljetek meg, bird szóra, ne napolgasson, ne mondja, hogy felnagyitod, hanem válaszoljon, mi az oka ennek?! Határozott legyél, keményebben lépjel fel, mit szoktál, ne erezze, hogy elintézheti megint annyival h felnagyitod. Erre egy megoldás van, az, ha szóra bírod. Sok sikert! Majd írd meg mi történt.
Nem látja már benned a férfit, csak egy olyan embert, aki, ne haragudj meg ezért, papucs.
A nők az ilyenekre nem néznek fel.
És ezt mondom nőként.
Te mindent megteszel helyette, ő meg belekényelmesedett.
Kérlek, találd meg a tököd, mert ez nem fog jóra vezetni.
"Megengedi"...
Azaz nem élvezi veled és te ezt pontosan tudod.
"Nem engedtem vissza dolgozni" - alárendelt viszonyban van.
Szomorú. Ebből soha az életben nem lesz több örömteli, vad szex. Nem 3. fél miatt, hanem mert ebben bárki egy életre kiszáradna.
Ez azért van, és csak és kizárólag azért, hogy naponta kétszer tudj kiírni kamu kérdést arról, hogy szülés után nincs szex, a feleség egy rohadék, szegény férj meg kiteszi a lelkét és úgy se jó.
Ugyanaz a téma újra és újra és újra.
Jobb nincs?
Nagyon felismerhető a stílusod, mindig ugyanazt írod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!