Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendbe lehet így még hozni egy házasságot?
Figyelt kérdés
1 éve kezdődtek a problèmák a férjemmel, akivel 7 éve vagyunk együtt, egy 2 éves kislányunk van. Én bizonyos okok miatt nagyon magamba voltam fordulva, ő még ezt tetézve rengeteget bántott. Nagyon sokat kiabált velem, megalázott mások előtt, mindennek elmondott mert nem tetszett neki a viselkedésem. Mindenbe belekötött, hogy nem takarítok eleget, nem úgy nevelem a kislànyt ahogy kellene. Kémkedett utánam,számonkért mindenért. Mindennaposak voltak a hangos viták amik az èn lealázásomról szóltak. Úgy éreztem nem tudok neki megfelelni. Ennek következményekènt elkezdtem beszélgetni egy haverunkkal, aki volt már hasonló szituban, de egymásba szerettünk. Nem lettünk szeretők, de ő segìtett elviselni a nehéz helyzeteket, támogatott. Miután mindez kiderült a férjem adott egy új esélyt, azt mondja megváltozik. A srác természetesen kilépett a képből. Szerintetek ennek a házasságnak van még jövője? Mit tudnék tenni? Teljesen el vagyok keseredve.
Az esély a 0,1.. Te külső támaszt keresel, ő bűntet. Mi lenne ebben a közös nevező?
2021. márc. 7. 13:38
12/23 anonim válasza:
Az ilyet félholtra kell verni....
2021. márc. 7. 13:53
13/23 anonim válasza:
Fuss!
2021. márc. 7. 13:56
14/23 A kérdező kommentje:
9. Talán a gyerek meg az épitkezés. Covid miatti összezártság..másra nem tudok gondolni.
2021. márc. 7. 14:23
15/23 A kérdező kommentje:
11. Én sem látok közös nevezőt, de kötelességemnek érzem hogy megpróbáljuk még egyszer utoljára...nem akar elengedni.
2021. márc. 7. 15:12
16/23 anonim válasza:
de szánalmas vagy :D te "valamiért" szarba sem vetted a férjed, ez titok, de ő bezzeg erre reagált. utána beleszerettél valakibe, ami mint egy óvodásnál, tartott x ideig, majd mégis az alázó, csúnya gonosz férjed mellett akar maradni.
Tippelhetek? Te senkit sem szeretsz. Láttuk a történetnek egyik oldalát és azt, hogy te simán beleszerettél másba, ami nem igaz, mert így nem múlnak el érzések, de közben a férjed mellett kilengtél (érzelmi megcsalás is van ám, sőt durvább )
hát sok sikert kelleni fog
2021. márc. 7. 15:21
17/23 anonim válasza:
Menjetek el terápiára és kezdjétek a történetet az elején. Szerintem hatalmas munka lesz az, hogy ebből még épkézláb kapcsolat legyen.
2021. márc. 7. 15:31
18/23 anonim válasza:
Mondjuk leírhatnád, miért voltál magad alatt.
A férjed viselkedése olyan, mint amikor képbe kerül egy másik nő.
Mondjuk abból a szempontból mindegy, hogy ez a házasság már akkor menthetetlen volt, mikor elkezdett szándékosan bántani. Ahelyett, hogy támogat egy nehéz helyzetben.
Ezért került képbe a pasi. Te ezt a házasságot elengedted, csak azt nézed, mikor és hogy tudsz végre kilépni.
2021. márc. 7. 18:28
19/23 A kérdező kommentje:
16. Egyáltalán nem múlt el a szerelem, ezért is kérdeztem hogy vajon innen van-e még visszaút.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!