Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendbe lehet így még hozni egy házasságot?
Figyelt kérdés
1 éve kezdődtek a problèmák a férjemmel, akivel 7 éve vagyunk együtt, egy 2 éves kislányunk van. Én bizonyos okok miatt nagyon magamba voltam fordulva, ő még ezt tetézve rengeteget bántott. Nagyon sokat kiabált velem, megalázott mások előtt, mindennek elmondott mert nem tetszett neki a viselkedésem. Mindenbe belekötött, hogy nem takarítok eleget, nem úgy nevelem a kislànyt ahogy kellene. Kémkedett utánam,számonkért mindenért. Mindennaposak voltak a hangos viták amik az èn lealázásomról szóltak. Úgy éreztem nem tudok neki megfelelni. Ennek következményekènt elkezdtem beszélgetni egy haverunkkal, aki volt már hasonló szituban, de egymásba szerettünk. Nem lettünk szeretők, de ő segìtett elviselni a nehéz helyzeteket, támogatott. Miután mindez kiderült a férjem adott egy új esélyt, azt mondja megváltozik. A srác természetesen kilépett a képből. Szerintetek ennek a házasságnak van még jövője? Mit tudnék tenni? Teljesen el vagyok keseredve.2021. márc. 7. 12:37
2/23 anonim válasza:
Kutyából nem lesz szalonna. A férjed beparázott, hogy elveszíthet, ennek fényében ígér fűt-fát.
3/23 anonim válasza:
Én már rég otthagytam volna. Nem viseltem volna el, hogy bánt (akár csak verbálisan), megaláz...
Aki szeret, az nem csinál ilyent...
Megbocsátasz, ideig óráig jó lesz megint minden. Majd ha megint nem tetszik neki a viselkedésed, kezdődik előről...
Tapasztalat...
4/23 A kérdező kommentje:
2. Valaszolónak: lehet hogy így van, de azt is hozzátette hogy ilyen eszembe se jusson hogy valaha is elhagyom. Nem tehetem meg mert akkor tönkreteszem az életét.
2021. márc. 7. 12:46
5/23 anonim válasza:
Ja, de az nem gáz, hogy ő már tönkretette a tied 😂
Fuu az ilyen majmokat de utálom. Aki csak azt tudja nézni, neki mi a jó...
6/23 anonim válasza:
Rendes férjed van. A barom fajtából, de nyilván tudtad ezt mikor összejöttetek. Úgyhogy jók vagytok együtt.
7/23 anonim válasza:
Szép kis bántalmazó kapcsolat, remek példa van a gyerek szeme előtt... még te kérsz elnézést kb azért mert ő egy szemét alak.
8/23 A kérdező kommentje:
6. Nem tudtam, mert az első pár évben nem volt ilyen. De megváltozott.
2021. márc. 7. 13:18
9/23 anonim válasza:
Tudtad követni ezt a változást? Mi lehetett ennek az oka? Gyerek?
10/23 anonim válasza:
Megszoksz vagy megszőksz.
mert ez jobb nem lessz csak rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!