Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem elhiteti mindenkivel,hogy nem lehet velem élni nem vagyok normális...?!?!
Tudom ez nem hasznos tanács annyira DE mások cukorszirupos
Sztorijait is oszd el kettővel ...
Barátnőm is alomférjet festett le és csodás apát mindenkinek aztán egyik este be állítottak hozzam h megverte őt részegen... és hagy aludjanak itt
nőként mondom ezt .
Nem kell híresztelni, de titkolni sem.
Én pl. annyit mondanék, hogy a férjemnek olyan problémái vannak, amiket kezeltetnie kellene és ehhez nem akartam a továbbiakban asszisztálni, nem akartam, hogy a gyerekem az ő példáját látva nőjjön fel.
Egyik jó barátnőm-már nem él sajnos-hasonlóakat írt mint az egyik válaszoló.
Hozzátenném gyönyörű nő volt és értelmes.
Munka után ő foglalkozott csak a gyerekekkel, házimunka, az a fos gyökér férje meg folyamatosan kritizálta. Barátnőm nem panaszkodott rá, csak néha szólta el magát vagy amikor már nagyon elege volt.
Kritizálta a külsejét miközben hát eléggé messze volt az adoniszi külsőtől.
Amikor megszülettek a gyerekek inkább kimaradozott, haverozott, pedig ő is akart gyereket. Fél évig munknanélküli volt, SEMMIT nem csinált akkor sem, sőt egyszer kiborult, mert rá lett szólba hogy legalább az alsógatyáját ne dobja a földre.
Kérdező, nagyon jól döntöttél, hogy lépsz, mert ez csak rosszabb lesz.
A pletykáit meg sajnos úgyis elhiszik sokan, amit a hetes írt az a legjobb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!