Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy 48 évesen már nem kívánom a szexet?
“havonta 1-szer képes a szeretkezésre, abban sincs sok köszönet...”
Ez nem volt szép a ferjeddel szemben. ::((
Néha magadba nézel....????
És te miket teszel annak érdekében , hogy sűrűbben meg kivanjon a férjed??!!
EZ A TE HIBÁD IS!!!
A KEZDEMÉNYEZÉS NEM CSAK A FÉRFI DOLGA!!!
Tudod megérdemelnéd hogy félre lépjen. Bocsi.
3-as, majdnem nyomtam a pipát, aztán olvastam a végét... Pff
Kedves kérdező. Ki ítélheti meg jogosan, hogy mi a normális?
Egyedül te. Mind külön kis világok vagyunk, saját értékrenddel, saját vágyakkal, félelmekkel, tapasztalattal.
Ha te úgy érzed, hogy most egy intimebb lelki kapcsolatra vágysz, akkor igen, normális. Lehet hogy a párod is így van vele, csak nem tudtok egymás igényeiről, mert próbáljátok tartani a társadalmi normát.
Érdemes vele őszintén és egyenesen beszélni a vágyadról, és meghallgatni az övét. Valószínű hogy egy húron pedünltök, érdemes teret nyitni, hogy együtt élhessétek meg.
Gondolom sok éve házasok vagytok... Én azt mondom, még a havi 1 is csoda.
Hidd el ha találkoznál olyan pasassal akivel működik a kémia kívánnád te rendesen...
Nem lehet azt mondani, hogy normális vagy nem normális. Esetleg azt kérdezheted, hogy megszokott vagy sem.
Változó, van aki kívánja még ennyi idősen, van aki nem. Van aki a harmincas éveiben nem kívánja, negyven felett meg képes lenne bepótolni minden elvesztegetett alkalmat.
Férfiak között is ugyanilyen változó.
Kedves 4# előre is köszönöm. :)
Meg jo hogy nem a pipákra hajtok 👍 csak ki mondom amit akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!