Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire normális hogy férfiké...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális hogy férfiként 31 évesen alig kivánom a szexet?

Figyelt kérdés

Tini voltam akkor szinte egész nap csak a szexen járt az eszem,ha elmentem szinte azonnal felállt,jellemzöen napi szinten 10 szer is akár.

Egy pillantás elég volt és rögtön beindultam.

20-25 évesen már napi 5 is elég volt.

25-30ig már napi 1 is.

Most 30 felett meg van már hogy napokig nem is kivánom meg alig tudok felizgulni ha nem pihentem napokig. Ennyire öregednék??

2020. jan. 24. 08:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs nőd akkor áldás, ha van akkor àtok.

Igen, csillapodik az ember

2020. jan. 24. 08:34
 2/12 anonim ***** válasza:
66%

Nem értem, hogy az emberek miért hiszik azt, hogy a kor fügvénye.

A szex pont olyan mint a sport.

Ha sokat csinálod állandóan kívánod, és minél többet csinálod, annál többre vágysz.

Ha kiestél a ritmusból, nehéz eékezdeni, de ahogy "erölteted", ugy nő az aktivitásod is!

2020. jan. 24. 08:40
 3/12 anonim ***** válasza:
80%

Kettesnek igaza van.

27F

2020. jan. 24. 08:41
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Előző voltam, és 43ff.

Majd minden nap szeretkezem a feleségemmel, és ennek majdnem második x-en éve!

Ő nem volt kívánós típus, de ha valamiért 2. nap nincs valamiért, már igényli, bújik, és szóváteszi... :D

2020. jan. 24. 08:42
 5/12 A kérdező kommentje:
Nincs nöm és így igazából nem is látom értelmét hogy legyen,hiszen annyira alacsony a libidom hogy heti 1 önkielégítés és elvagyok egy újabb hétig
2020. jan. 24. 08:42
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Vannak hasonló gondolkodású nők, válassz olyat aki nem igényli.

Aszexuális.

De írom, semmi köze a korhoz.

Nincs nőd, így szex sincs, ezért a libidód le van csökkenve.

Ha lesz nőd, újra lesz libidód, és ha "megerülteted" magad egy kis testmozgással (szexel), akkor nőni fog a libidód... nem is kicsit!

2020. jan. 24. 08:53
 7/12 orton ***** válasza:
Hogy ne lenne koze... nagy altalanossagban szamit a kor Vagy akkor 2 evesen is szexeltel mar? :D
2020. jan. 24. 09:03
 8/12 A kérdező kommentje:

Biztos hogy a kornak köze van ehhez,19 évesen teljesen mindegy volt hogy volt e nöm vagy sem, folyamatosan kivántam,24 órából 12ben állt kB, és anyag is többszöröse volt a mostaninak stb.

Nem sportolok semmit,meg kB semmi izmom sincs,plussz túlsúly is van lehet ez a baj?

2020. jan. 24. 09:18
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

#8:

Nem az a baj!

Illetve nem függ össze a kettő, maximum a kondícióddal, de igazából azzal sem.

Akkor amikor a libidód a plafont verdeste nem azért volt mert 19 éves voltál :D

Hanem azért mert tomboltak benned a hormonok!

Ha ez elmúlik, marad a boldogság hormon termelése, amihez hozzászokik a szervezet.

Tény, ha lusta vagy szexelni, és nem is teszel ellene, akkor marad a sírás, libidó csökkenés.

2020. jan. 24. 09:28
 10/12 anonim ***** válasza:
de az sem azért mert 32 éves vagy, hanem mert elszoktál tőle.
2020. jan. 24. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!