Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális hogy férfiként 31 évesen alig kivánom a szexet?
Tini voltam akkor szinte egész nap csak a szexen járt az eszem,ha elmentem szinte azonnal felállt,jellemzöen napi szinten 10 szer is akár.
Egy pillantás elég volt és rögtön beindultam.
20-25 évesen már napi 5 is elég volt.
25-30ig már napi 1 is.
Most 30 felett meg van már hogy napokig nem is kivánom meg alig tudok felizgulni ha nem pihentem napokig. Ennyire öregednék??
Ha nincs nőd akkor áldás, ha van akkor àtok.
Igen, csillapodik az ember
Nem értem, hogy az emberek miért hiszik azt, hogy a kor fügvénye.
A szex pont olyan mint a sport.
Ha sokat csinálod állandóan kívánod, és minél többet csinálod, annál többre vágysz.
Ha kiestél a ritmusból, nehéz eékezdeni, de ahogy "erölteted", ugy nő az aktivitásod is!
Előző voltam, és 43ff.
Majd minden nap szeretkezem a feleségemmel, és ennek majdnem második x-en éve!
Ő nem volt kívánós típus, de ha valamiért 2. nap nincs valamiért, már igényli, bújik, és szóváteszi... :D
Vannak hasonló gondolkodású nők, válassz olyat aki nem igényli.
Aszexuális.
De írom, semmi köze a korhoz.
Nincs nőd, így szex sincs, ezért a libidód le van csökkenve.
Ha lesz nőd, újra lesz libidód, és ha "megerülteted" magad egy kis testmozgással (szexel), akkor nőni fog a libidód... nem is kicsit!
Biztos hogy a kornak köze van ehhez,19 évesen teljesen mindegy volt hogy volt e nöm vagy sem, folyamatosan kivántam,24 órából 12ben állt kB, és anyag is többszöröse volt a mostaninak stb.
Nem sportolok semmit,meg kB semmi izmom sincs,plussz túlsúly is van lehet ez a baj?
#8:
Nem az a baj!
Illetve nem függ össze a kettő, maximum a kondícióddal, de igazából azzal sem.
Akkor amikor a libidód a plafont verdeste nem azért volt mert 19 éves voltál :D
Hanem azért mert tomboltak benned a hormonok!
Ha ez elmúlik, marad a boldogság hormon termelése, amihez hozzászokik a szervezet.
Tény, ha lusta vagy szexelni, és nem is teszel ellene, akkor marad a sírás, libidó csökkenés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!