Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális hogy férfiként nincs semmi igényem egy éjszakásokra/szex kapcsolatokra?
Még nem volt kapcsolatom de nagyon alakulóban van egy lánnyal a dolog, viszont ismeröseim barátaim szerint elsőnek ki kellene élnem magam legalább egy évig 'üríteni' minél több lánnyal szexelni stb illetve prostikat kipróbálni stb, ha ezeket kihagyom akkor nagyon megfogom bánni hogy rögtön elakarom kötelezni magam de én csak komolyabb kapcsolatban tudok gondolkozni, nem értik meg hogy nekem csak szexre nincs szükségem nem elég önmagában, csak egy olyan lánnyal tudom elképzelni aki nagyon tetszik és több is lehet, mellette előtte stb nincs szükségem több 'tapasztalatra'.
De csak erösködnek hogy gondoljam úgy hogy mintha kedvenc kajámat enném mindennap úgyis megfogom unni, és szükségem lesz barátnö mellett több másik lányra.
Most tényleg én vagyok abnormális ha nem így gondolkozom és tudom magamról hogy nekem nincs szükségem több lányra egyszerre és csak testiség nem elég nem megy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!