Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heti 1 szex mennyire normális?
Figyelt kérdés
Meg hogy havonta talán 1x elégít ki orálisan.2019. okt. 19. 18:22
1/7 anonim válasza:
Az a kérdés, hogy neked normális -e? Mivel kiírtad a kérdést gondolom nem, de ezt vele kellene megbeszélned.
2/7 anonim válasza:
Nekem nem lenne elég. Viszont itt az a lenyeg hogy nektek megfelelő e. Ha neked nem akkor beszélj a paroddal erről
3/7 anonim válasza:
Normálisnak normális annak aki így szereti. Ahogyan az is normális, ha valaki napi 5x dug, ha neki úgy jó. Az szülhet konfliktust ha egy pár kèt tagjának ezen megoszlik a vèlemènye ès a problèma abból fakad, ha ezt nem tudják megbeszèlni illetve kompromisszumot kötni
4/7 anonim válasza:
Hát kinek mi a jó?
Szerintem normális ha úgy nézzük.
Mondjuk én akkor szexeltem heti egyszer amikor csak hétvégén voltam otthon és szombaton hulla fáradt voltam így csak vasárnap jöhetett szóba.
Most már úgy van hogy 2 hét meló után 2 hét pihi van,így abban a két hétben legalább 8x van sex és 2-3x orálisan.
5/7 A kérdező kommentje:
Nyilván nekem ez kevés
2019. okt. 19. 19:40
6/7 anonim válasza:
Ha kevés változtass rajta. Kezdeményezz többet, beszélj róla vele, hogy mit szeretnél!
7/7 anonim válasza:
Nincs a szexnek "normális" dózisa, csak az számít, hogy mindkét félnek pont annyi elég legyen, se kevés, se túl sok.
Ha ez nem így van, akkor az meg fogja bontani hosszú távon a harmóniát és feszültséget szül a kapcsolatban (ha nem is direktben, de előjön másban, ingerlékenyebb lesz a kielégítetlen fél / gondolkozni fog hogy jó-e ez neki / félrekacsintani / nyitott mások közeledésére).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!