Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha a fiúval elkezdtünk beszélgetni ilyen dolgokról?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy fiúval a neten. Szinte mindent megosztunk egymással, nem, nem fake. Videóhívásban is láttam már, nagyon sok képet osztunk meg egymással. Mostanában elkezdtünk kicsit komolyabb témákról beszélgetni, szeretném kiemelni, hogy én hoztam fel és mindig arról beszélgetünk amiről én szeretnék. Nagy biztonságérzetet ad, hogy tudom, hogy nem kell valamiről olyanról beszélnem amiről nem akarok. Az igazság az, hogy lett egy fura érzésem, mintha ,,kívánnám” őt. Ám a szexualitás terén nincs sok tapasztalatom. Nem, nem 14 vagyok. Szóval mondta, hogy ha esetleg találkozunk majd egyszer akkor majd szeretne tanítani és nem, nem creepy. Mindent amit mond szexinek tart. Már mondta, hogy ő is kíván engem, nagyon szeretne látni. Megkérdezte, hogy hányszor maszturbálok egy héten, írtam neki, hogy egyszer sem. Aztán elkezdtünk erről beszélgetni. Szerintetek ez normális?2019. okt. 9. 15:36
2/6 anonim válasza:
Majd napi száron fogod találni a -beszélgetéseket
Azért intim képet ne küldj
3/6 A kérdező kommentje:
Napi száron?
2019. okt. 9. 15:49
4/6 anonim válasza:
Egy a gond itt:
az első találkozásotok tényleg az első lesz. Olyan, mintha még alig ismernétek egymást.
Ezért nyilvános helyre menjél vele.
MIELŐBB!
Különben kialakíthatsz róla egy hamis képet, aminek ő nem felel meg, és aztán nagy lesz a koppanás!
6/6 anonim válasza:
A #4-esnek totálisan igaza van! A netes ismerkedés alapszabálya, hogy nem érdemes túl sokáig húzni-halasztani, mert hamis képekbe, illúziókba ringatod magad. Élő találkozó mielőbb! Felesleges a szex minden részletét előre megbeszélni, élőben úgysem az lesz, az akkor és ott dönti el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!