Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Az normális, hogy 48 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, hogy 48 évesen már nem kívánom a szexet?

Figyelt kérdés
Nő vagyok, túl a klimaxon. Csak arra vágyom, hogy megöleljen a férjem, de semmi többre... Nem mondtam még neki, hogy mit érzek. Ő se a régi, havonta 1-szer képes a szeretkezésre, abban sincs sok köszönet...

2021. jan. 10. 02:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
83%
Az nem lehet,hogy azért nem kívánod mert abban a szexben amit a párodtól kapsz már semmi örömöd nincsen?Ha rossz az étel amit elénk tesznek akkor nem csoda,hogy nem akarjuk megenni.Az a kérdés,hogy te el tudod-e fogadni ezt az állapotot,meg tudsz-e békélni ezzel a helyzettel,vagy azt mondod,hogy az nem lehet,hogy ennyi jutott neked a boldogságból.Ha meg akarod oldani a helyzetet akkor a férjeddel mindenképpen beszélnetek kell erről.Mi a baj vele?Már nem törődik veled?Semmi intimitás,csak berakja,egy-két perc és elmegy aztán már alszik is?Vagy már nem működik a szerszám úgy ahogy kellene,nem elég kemény és te már nem is érzel belőle semmit?Ezek megoldható problémák lennének ha orvoshoz fordulna a párod,és ezt meg is kellene tennie ha ilyen problémái vannak és te fontos vagy a számára.Viszont ha ő nem nyitott a megoldások keresésére akkor te tényleg vagy lemondasz a szexről életed hátralavő részében vagy keresel egy szeretőt aki mellett újra átélheted azt a vágyat és szenvedélyt amire titkon egész biztosan vágysz,de ezt talán még magadnak sem mered bevallani.Mert a te korodban még nagyon nem kéne elengedni az életnek az egyik legszebb részét.
2021. jan. 10. 12:06
 12/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Pontosan ez a gond, hogy már nem működik jól, ha meg működik nagy ritkán, az is pár perc csupán...
2021. jan. 10. 14:24
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ebben semmi rendkívüli. Főleg manapság, amikor a nyugati táplálkozás következtében nagyon sokunknak padlón van a kapilláris keringése. Volt olyan szeretőm, akit 42 évesen ért utol menopauza.
2021. jan. 15. 15:33
 14/14 anonim ***** válasza:

ez akkor gond igazan amikor az egyik fel kivanja a masik nem. nekem volt egy mutetem 4 eve azota nagyon faj mar voltam orvosnal pszichiaternel es ugy tunik a fejemben van a dolog. a pszichiaterno azt mondta hogy mivel felek hogy fajni fog mar behatolaskor osszerandul az izomzat es valoban rogton faj. hasznalok lubricalot a ferjem nagyon megerto nagyon regi hazasok vagyunk es a 4 ev elotti mutetig semmi baj nem volt. lehet en rontottam el hogy 6 het utan eroltettem hogy legyunk egyutt es meg nem kellett volna de nem akartam hogy a ferjem koplaljon. azota mar a gondolattol is kiver a hideg pedig a muto orvos megvizsgalt, voltam ultrahangon minden teljesen rendben van csak en nem vagyok rendben;-((

a ferjem egeszseges nagyon szeret engem , en "teszem a dolgom" ugy hogy lehetoleg ne vegye eszre hogy alig varom a veget. mar belejottem lassan a szineszkedesbe de ez se megoldas. egyenlore azonban nem tudok semmi mast csinalni. mikor tul vagyunk rajta mindig vidam vagyok csak eppen nem azert hogy milyen jo volt. Pedig regen nagyon jo volt a sexualis eletunk.

2022. jan. 27. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!