Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy 48 évesen már nem kívánom a szexet?
ez akkor gond igazan amikor az egyik fel kivanja a masik nem. nekem volt egy mutetem 4 eve azota nagyon faj mar voltam orvosnal pszichiaternel es ugy tunik a fejemben van a dolog. a pszichiaterno azt mondta hogy mivel felek hogy fajni fog mar behatolaskor osszerandul az izomzat es valoban rogton faj. hasznalok lubricalot a ferjem nagyon megerto nagyon regi hazasok vagyunk es a 4 ev elotti mutetig semmi baj nem volt. lehet en rontottam el hogy 6 het utan eroltettem hogy legyunk egyutt es meg nem kellett volna de nem akartam hogy a ferjem koplaljon. azota mar a gondolattol is kiver a hideg pedig a muto orvos megvizsgalt, voltam ultrahangon minden teljesen rendben van csak en nem vagyok rendben;-((
a ferjem egeszseges nagyon szeret engem , en "teszem a dolgom" ugy hogy lehetoleg ne vegye eszre hogy alig varom a veget. mar belejottem lassan a szineszkedesbe de ez se megoldas. egyenlore azonban nem tudok semmi mast csinalni. mikor tul vagyunk rajta mindig vidam vagyok csak eppen nem azert hogy milyen jo volt. Pedig regen nagyon jo volt a sexualis eletunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!