Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is volt már így?
Én mindig újra és újra elem az elejét a férjemmel. Szokott nekünk is lenni ilyen melyvölgy, de épp most volt ilyen nagyon szerelmes idoszakom, ujraneztuk a régi fényképeket, felideztuk az első találkozókat. Mi is több mint tíz éve együtt vagyunk pedig és gyerekek is vannak.
Rá kell hangolódni és lehet neked is menne, valóban izgis újra átélni azt az időszakot :)
Olyan sosem lesz, de nem mert kiszeret az ember a másikból, egyszerűen ez ilyen.
Viszont, ha figyeltek egymásra, azért fent lehet tartani egy szinten.
Például, szerintem tök izgi, ha elmennétek (majd ha már lehet :D ) egy szállodában, kirittyentitek magatokat, és a szálloda bárjában "találkoztok". Akár lehet két külön szobát is bérelni.
Na, szóval ilyen izgi dolgokra gondolok. Vagy akár egy párterapeuta is tudna újakat mondani, amiktől meglenne ez az érzet.
Jó tanácsokat kaptál előttem, de különösen tetszett a 4. válaszoló szövege.
Tegyél bele Te is mindent, hogy visszajöjjenek a régi szép emlékek. Főzd meg a kedvenc ételeit, tálald fel egy kacsintás közben és mondd, hogy főleg neki és érte tetted, simulj hozzá, cirógasd meg a képét. Nem vészhelyzetben vagy.
Ffi.
Nekem is sokszor hiányzik az a kezdeti fellángolás. Azon belül is az első érintések, amikor még összerándult a gyomrom, amikor végre megfogta a kezem, megölelt, vagy vártam, hogy megcsókoljon.
Ezeket az élményeket már nem hozza vissza semmi.
Magát a lángot fellobbantja a nosztalgiázás egy időre, de ez az érzés már akkor sem az az érzés. Mit lehet ezzel tenni? Szerintem semmit. El kell fogadni, hogy ez már egy más szint és örülni kell, hogy eljutottatok idáig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!