Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Eltart, és semmit sem segít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltart, és semmit sem segít?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Itthon vagyok kisfiammal, gyes után nem mentem vissza dolgozni. Férjem nagyon jól keres, megtehetjük.

"cserébe" férjem itthon semmiben sem segít, gyerekkel azért elvan. Igaza van, hogy mivel ő eltart, ezért nekem nem segít, és az én dolgom a bevásárlás, házi munka, gyereknevelés?

2021. febr. 2. 15:00
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
Itthon vagyok, mert jobb neki itthon :)
2021. febr. 2. 21:02
 22/49 anonim ***** válasza:
65%

Nagyon egészségtelenül éltek: a gyerekednek már kortárscsoport kell, neked meg felnőtt emberek társasága. Ha már otthon nem tudsz rendet tartani a rendetlen férjed (második gyereked) után, legalább a munkádban elismernének(?).

Nem érzed így jól magad, különben nem tetted volna fel a kérdésed.

2021. febr. 2. 22:18
 23/49 A kérdező kommentje:
Kedves 22. Nem tudom kinek képzeled magad, nagyon sok mindent nem tudsz. Sem a szakmámról, sem a vállalkozásomról, sem a gyerekem életéről, mégis egy apró részlet alapján kompletten felvázolod, hogy mi hogyan élünk? Érdekes... Szerintem túl sok ncis sorozatot nézel, túlpozicionálod magad. A kérdésemre válaszolj kérlek. Vagy lépj tovább
2021. febr. 2. 22:29
 24/49 anonim ***** válasza:
63%

Oké: nincs igaza. De a kialakult helyzetről vastagon tehetsz.

Továbbléptem.

2021. febr. 2. 22:36
 25/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Beszélgetni fogok férjemmel, hogy már kezd kellemetlen lenni a helyzet. Sajnos a vírus miatt jelenleg nem tudok dolgozni. Ezért döntöttünk úgy, hogy a kisgyereket sem iratjuk oviba, hanem marad itthon velem, ha már így alakult. (jár közösségbe!)
2021. febr. 3. 10:04
 26/49 anonim ***** válasza:
73%
Hogy jár közösségbe ha otthon van veled?
2021. febr. 3. 11:58
 27/49 anonim ***** válasza:
72%

Megint egy provokáló szar kamukérdés :D

De annyira tipikus. Igénytelen, manipulatív férfi + szolgalelkű, buta és életképtelen nő, ráadásul szaporodnak is.

Biztos sok hozzászólást kapsz még, ha ez elszórakoztat téged, akkor csak gratulálok a témaválasztáshoz.

2021. febr. 3. 12:36
 28/49 anonim ***** válasza:
69%
Heti 1 online zeneovi, gondolom... Vagy a hasonszőrű sggmeresztő htb-k gyerekeivel.
2021. febr. 3. 13:22
 29/49 anonim ***** válasza:
63%

Amugy ha jarnal dolgozni, siman kioszthatnad a ferjed fejet.

De te is erzed, hogy jogos az elvarasa, ha mar eltart...

Te egy vegtelensegig lusta no vagy. Barmit elviselsz, csak dolgozni ne kelljen.

2021. febr. 3. 13:24
 30/49 anonim ***** válasza:
35%
igen a te dolgod ő dolgozik hazaadja a pénzt.ez nálunk is igy van.ő rendezi az otthont,kiszolgál.de neki nem esik nehezére mint neked.f
2021. febr. 3. 13:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!