Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Eltart, és semmit sem segít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltart, és semmit sem segít?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Itthon vagyok kisfiammal, gyes után nem mentem vissza dolgozni. Férjem nagyon jól keres, megtehetjük.

"cserébe" férjem itthon semmiben sem segít, gyerekkel azért elvan. Igaza van, hogy mivel ő eltart, ezért nekem nem segít, és az én dolgom a bevásárlás, házi munka, gyereknevelés?

2021. febr. 2. 15:00
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
45%

Igen, belefér.

U.i.: Értelmetlen volt 3-ótokra 150 négyzetméteres házat venni, hacsak nem akartok még 2-3 gyereket. Ennek mondja már meg valaki hogy mi értelme? Gondolom van dolgozószoba, játszószoba, vendégszoba, lomtárszoba, stb. Nem az, felőlem vegyen nagy házat aki megteheti, csak utána ne sírjon hogy nincs pénze (mert a házban áll a pénz) vagy azon se, hogy sokat kell takarítani.

[link]

[link]

2021. febr. 2. 17:24
 12/49 anonim ***** válasza:
66%

Nagyon-nagyon gáz, nem tart téged partnernek és mellé még egy pökhendi alak is a férjed. Alap, hogy a másik munkáját megbecsüljük, elpakolunk magunk után, a ruhát a szennyesbe rakjuk, az asztalt letöröljük ha összemorzsáztuk, a tányérunkat bepakoljuk a mosogatógépbe. A férjed az együttélés alapszabályait nem tartja be. Én már biztos elküldtem volna a fenébe, ennek semmi köze a pénzügyekhez, vagy hogy éppen ki dolgozik, ki nem.

A legkevésbé sincs igaza, állj a sarkadra.

2021. febr. 2. 17:35
 13/49 anonim ***** válasza:
66%
Fogod magad, elmégy dolgozni. Onnantól közös minden otthoni feladat. Kevesebb időd lesz, arra készülj fel!
2021. febr. 2. 17:48
 14/49 anonim ***** válasza:
76%

Pont ezért húztam vissza a gyes után dolgozni. Mentem volna hamarabb is, de a férjem nem engedte.

Igaz, hogy a fizetésem aprópénz az övéhez képest, és röhögve ülhettem volna itthon, de fontosabb volt a saját kényelmem (= munka), mint a kiszolgáltatott cselédélet.

A munkám nagyon nyugis, ott pihenem ki magam. Hlye lennék itthon gürizni abban a 8-9 órában, amit szép környezetben, értelmes felnőtt emberek között, csinosan tölthetek.

2021. febr. 2. 18:17
 15/49 anonim ***** válasza:
44%

Millióan cserélnének Veled.

Ott a rengeteg egyedülálló netto 180 ezret kereső szingli nő...

2021. febr. 2. 18:26
 16/49 anonim ***** válasza:
65%
Csóró szingliként sem vágytam a házicseléd-létre.
2021. febr. 2. 18:35
 17/49 anonim ***** válasza:
90%
Az lesz a legszebb, ha mindezek mellett a férje beleszeret egy másik nőbe, és válni akar.
2021. febr. 2. 18:37
 18/49 anonim ***** válasza:
96%

Nálunk is ez a felállás, bár én a gyerek mellett egyetemet is csinálok, így ha több tanulnivaló vagy vizsgaidőszak van, akkor besegít a férjem. Azért én alap dolgokat elvárok, pl hogy a szennyest a kosárba dobja, és a mosogatógépbe rakja el a tányérjait, ne hagyja kinn. Ezek a gyereknevelés szempontjából is fontosak, mert a gyerek a szülők viselkedését másolja, ha apa trehány, lehet ő is az lesz, azt meg nem akarom. Meg ez már tényleg cselédfeladat, nem házimunka. Ezek mellett a szemét kivitele is férfimunka nálunk. Kisebb dolgokat is megcsinál magától, amit amúgy nem várok el, de megteszi pl ha épp ő rakja tele a mosogatógépet, akkor elindítja ő a programot, vagy kiveszi a szárítóból a ruhákat ha én mondjuk elfelejtem. Ha bevásárlásnál elfelejtek valamit, akkor ő munka után beugrik érte, de mivel én főzök, én is vásárolok, ez alap. A takarítást azért én csinálom, mert alaposabb vagyok, meg ez tényleg alap dolog, ha ő tart el.

Ja, a gyereknevelést az magától értetődően mindketten csináljuk, az nem házimunka, hanem szülőség. Teljesen más tészta.

2021. febr. 2. 18:43
 19/49 anonim ***** válasza:
69%

Ne foglalkozz azzal, hogy "más cserélne veled", neked rosszul esik és kész.

Az a baj, ha nagyon régi módi, akkor tényleg simán az arcodba vágja, hogy "itthon vagy, van rá időd" és még csak a kérdést sem érti, hogy mi bajod. De van különbség aközött, hogy cselédnek néz és, hogy vezeted a háztartást. Ezt kellene vele megértetni.

2021. febr. 2. 18:44
 20/49 anonim ***** válasza:
55%

Amúgy nem "vagy otthon a kisfiaddal", mert a kisfiad legalább 3 éves, tehát óvodás.

Te egyedül mereszkedsz otthon.

2021. febr. 2. 18:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!