Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem kell alkalmazkodni férjemhez,vagy neki is illene énhozzám?
Az jár a fejemben egy ideje,a férjem vajon miért nem akar velem kompromisszumot kötni.Itt nem arról van szó hogy mit nézünk a tévében,vagy meddig alszunk reggel.Lényegesen komolyabb dolgokról.
Például én nem szeretek máshol aludni csak az otthonomban.Az üdülés persze más,úgy értem más embereknél,rokonoknál nem szeretek.Tehát ha megyünk rokonlátogatóba vagy párom gyerekét látogatni akkor semmiképpen sem szeretnék ott aludni.Ezzel szemben párom vezet,emellett ilyen családi találkozókkor inni is akar.Emiatt kellene ott aludni,mert ugye alkoholos állapotban nem vezethet haza felé.
Én eleve nem is szeretem az ilyen találkozókat,de felajánlottam annyi kompromisszumot hogy elmegyek vele,csak jöjjünk haza éjszakára.Ő viszont azt mondja akkor érzi jól magát ha ihat is.
Mit gondoltok nem illene neki is alkalmazkodni hozzám?
"hogy a másik részegeskedjen"
A megiszol két sört a rokonaiddal, meg a részegeskedés között elég nagy különbség van.
Köszönöm a hozzászólásokat.Alapvetően én alkalmazkodom páromhoz,hiszen olyan helyre megyek kedvéért ahova nem szeretnék.
Az ő alkalmazkodása az lenne felém hogy eltekint az ivástól hogy haza tudjunk jönni éjszakára.
Nekem fáj hogy miért fontosabb pár pohár alkohol a rokonokkal mint az érzéseim.
Nem fogom emiatt letenni a jogsit,nagyon jól közlekedem városban tömegközlekedéssel.De 43-as te is biztos olyan falusi gondolkozású ember vagy mint párom rokonsága.Ott sem érezheti jól magát egy férfi ha nem fogyaszt alkoholt!Szánalmas.
Alkalmazkodás az lenne ha nem inna és haza tudnánk jönni.
Én abban alkalmazkodom hogy egyáltalán vele megyek ilyen felfogású rokonságba.
45-ös.Elnézést kérnék ha megbántottalak volna,de félreértettél.Arra értettem hogy szánalmas,aki nem tudja jól érezni magát alkohol nélkül.
Ellenben te elmondtál nyomorultnak,mindennek.Engem ez nem érdekel.
Nem akarok jogsit ez az én dolgom miért.Már hogy lennék kényelmes ha mindig gyalogolok és tömegközlekedem.Szerintem aki még a sarki boltba is autóval jár az kényelmes.De hagyjuk is.
"Az ő szempontjából ebben nincs semmi kompromisszum, hiába mész vele, hogyha ő egy kortyot se ihat."
De, megy vele rokonokhoz, pedig nem akar. Egy kortyot sem ihat, hát mindjárt elbőgöm magam ezen a sanyarú sorson.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!