Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Csak nekem kell alkalmazkodni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem kell alkalmazkodni férjemhez,vagy neki is illene énhozzám?

Figyelt kérdés

Az jár a fejemben egy ideje,a férjem vajon miért nem akar velem kompromisszumot kötni.Itt nem arról van szó hogy mit nézünk a tévében,vagy meddig alszunk reggel.Lényegesen komolyabb dolgokról.

Például én nem szeretek máshol aludni csak az otthonomban.Az üdülés persze más,úgy értem más embereknél,rokonoknál nem szeretek.Tehát ha megyünk rokonlátogatóba vagy párom gyerekét látogatni akkor semmiképpen sem szeretnék ott aludni.Ezzel szemben párom vezet,emellett ilyen családi találkozókkor inni is akar.Emiatt kellene ott aludni,mert ugye alkoholos állapotban nem vezethet haza felé.

Én eleve nem is szeretem az ilyen találkozókat,de felajánlottam annyi kompromisszumot hogy elmegyek vele,csak jöjjünk haza éjszakára.Ő viszont azt mondja akkor érzi jól magát ha ihat is.

Mit gondoltok nem illene neki is alkalmazkodni hozzám?

2021. jan. 27. 15:37
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
26%
4: ki mondta, hogy reszegedjen le? De nehogy már annyit nem tehessek meg, hogy a párom kicsit kiengedje néha a fáradt gőzt...
2021. jan. 27. 16:03
 12/47 anonim ***** válasza:
6%

De miért nem bírsz ki 1 estet sem?

Nem tudom már ki, de valaki írta teljessen jogosan, hogy házasság elott kellett volna gondolkodni. Házassággal “megkaptad” a családját is.

2021. jan. 27. 16:04
 13/47 anonim ***** válasza:
79%

Kompromisszum az, hogy mindketten szívtok, szerintem ez az a helyzet.

Csak mellékesen, soha nem mentem volna hozzá "ottalvós" emberhez.

2021. jan. 27. 16:06
 14/47 A kérdező kommentje:
12. Megkaptam de arról nem volt szó hogy ennyiszer hozzájuk kell járkálni,főleg nem ilyen hosszú időre.Meg párom az elején nem problémázott ilyesmin,ha vezetett nem ivott soha.
2021. jan. 27. 16:06
 15/47 anonim ***** válasza:
74%
Nem, nagyon nem ez a kompromiszsum akkor ennyi erovel te menj a te rokonaidhoz ő meg az övékhez.
2021. jan. 27. 16:08
 16/47 anonim ***** válasza:
49%

Nem értem a kérdést!?

Miért velünk beszéled ezt meg, és nem a férjeddel?

Ha azt mondjuk, hogy "nem dehogy, tök igazad van mindenben", akkor változik bármi? Akkor a férjed ezentúl másként fog gondolkozni? És ha a fordítottját mondjuk, hogy a férjednek van igaza, akkor innentől hallgatsz?

Ez egy teljesen értelmetlen kérdés, nem mindegy, hogy kinek adunk igazat?

2021. jan. 27. 16:08
 17/47 A kérdező kommentje:

16. Te könnyen mondod ezt.Talán szeretném tudni hogy bennem van-e a hiba vagy a páromban.

Próbáltam már vele megbeszélni,többször mondtam hogy én semmiképp nem szeretnék máshol aludni.Kértem viselkedjen úgy ahogy ismerkedésünk elején tette,amikor fel sem merült ez a probléma.

2021. jan. 27. 16:11
 18/47 anonim ***** válasza:
40%

"Azt gondolnám én kompromisszumot kötök azzal hogy elmegyek vele"

A feleségeként hú milyen jófej vagy, és mekkora áldozatokat hozol:D Elmész a rokonaihoz, atyaég!

2021. jan. 27. 16:20
 19/47 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
22%
Szegény hapsi. Örülj hogy nem vál el. És igen, veled van a baj. Súlyos baj...
2021. jan. 27. 16:23
 20/47 anonim ***** válasza:
69%
De kérdező, ha azt mondják, benned van a hiba, attól te még szarul fogod érezni magad. Ők szívesen alszanak máshol, te nem, ezért nem lesz itt nagy igazságmegmondás.
2021. jan. 27. 16:31
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!