Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tervezzük nagyban az esküvőt júniusra, most kiderült, várandós vagyok. Szerintetek mit csináljunk?
Az élet nagy rendező.
Én nem álltam meg egy vetélésnél, a helyedben pontosan emiatt nem szerveznék át semmit. Ha addigra minden rendben elengeded az álomruhád egy álom kisbabáért és cseréled kismama ruhára. Ha valami rosszul alakul meg marad ez egyes opció.
Remélem minden rendben lesz. Amikor olyan lagziban voltunk, ahol a menyasszony várandós volt nem rontott az értékén, bulizott a násznép, és nem nyüstölte a kismamát, tudott üldögélni, de mégis jól érezte magát.
Pont leszrnam h nem ihatok. Ha meg van a gyerkoc akkor meg a szoptatas miatt nem ihatok, vagy totyog es lab alatt lesz.
En elorebb hoznam akkorra, amikor epp jol erzem magam a boromben, mondjuk 5-6hos terhesen.
Igen, ha "zajlik a babaprojekt", akkor megesik, hogy terhesség lesz belőle. Ha ez gond, akkor nem kellett volna "babaprojekt" esküvő előtt.
Én nem házasodnék terhesen, nagy hassal vagy hányva, akkor már inkább gyerek után. De vannak, akiknek ez nem gond. A pároddal kéne megbeszélni.
Én tartanék egy 2 tanus esküvőt minél hamarabb.
Babával és kisgyerekkel százszor nehezebb, mint terhesen. Vannak nagyon szép kismama menyasszonyi ruhák is.
Ezt én sem értem! Zajlik a babaprojekt, ergo nem védekeztek, aztán meglepődtök, hogy terhes vagy... Ha nem akarsz még gyereket, akkor védekezz, ha meg akarsz, akkor benne van a pakliban, hogy az esküvőt át kell szervezni.
De hogy a kérdésre is válaszoljak: az egyik ismerősöm úgy csinálta, hogy terhesen szűk családdal az anyakönyvvezetőnél összeházasodott, majd amikor a gyerek 1 éves lett, akkor csaptak egy nagy lagzit, templomi szertartással, fehér ruhával.
A másik pedig úgy csinálta, hogy elhalasztotta lagziját és amikor a pici fél éves volt, akkor összeházasodtak. Egy egyszerű, elegáns ruhája volt, szabadtéren tartották meg az esküvőt, az oltárhoz pedig hármasban vonultak (apuka vitte a lányukat). Nagyon megható volt! A buli ideje alatt, meg a szomszéd épületben dadus, nagynéni és nagymama felváltva vigyázott a kicsire, anya átjárt szoptatni, apuka pedig néha-néha megnézte a kicsit. Nagyon jó lagzi volt, de ehhez kell egy álombaba, aki csak eszik és alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!