Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elvárhatja a párom azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvárhatja a párom azt, hogy csak úgy szeressem, ne beszéljünk se házasságról sem semmiről , mert ő csak hiánypótlónak érzi így magát?

Figyelt kérdés
De ez így egy szubjektív érzés, azaz én bármit tehetnék, ha ő úgy érzi, nincs szeretve. Pedig szeretem, de már 30-on felül vagyok. Nem tudom, mi legyen. Céltanul nem tudok csak úgy lenni. Megértem én őt, de én meg nem tudok várni 10 évet a gyerekvállalással, mikor jut el oda, hogy nah akkor vágjunk bele.
2021. jan. 10. 08:08
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
91%

Hogy az ő esetükben mi a megoldás?

Korrekt ,egyenes beszéd, nem ez a halogató, elkerülő taktika.

Hála az égnek senki sem uralkodik senkin:)

De a másik idejével játszani nem szép dolog.

2021. jan. 10. 12:06
 32/39 anonim ***** válasza:
Nem játszik. Mondta, hogy nem. S ne b@szogassa vele. Ebben mi a játszás? A kérdező viszont értse meg, hogy még korai. Esetleg te 2 hónap után elveszel bárkit? Vagy hozzámégy bárkihez. Lehet, hogy nem 2 hónap, de még az elején vannak.
2021. jan. 10. 12:09
 33/39 anonim ***** válasza:
Ok, rendben, te nyertél.
2021. jan. 10. 12:15
 34/39 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen!
2021. jan. 10. 12:18
 35/39 A kérdező kommentje:
Jó sok válasz :) Köszönöm mindenkinek.
2021. jan. 10. 13:30
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem kell 2 hónapon belül elvennie a nőt. De 2 variáció közül valamelyiket ki kell mondania, hogy normálisan működjön a kapcsolat.

A: Szeretnélek elvenni egyszer, de előtte jobban szeretnélek megismerni. Nekem ehhez minimum x idő kell, aztán beszélhetünk róla.

B: Egyszer már megházasodtam, megégettem vele magam, nem szeretnék még egyszer házasodni.

És még így is benne van, hogy vár 1 évet a pasi és azt mondja, hogy még mindig több idő kell neki és csak futnak ki az időből és nő a kockázat gyerekvállalás terén is.

2021. jan. 10. 13:57
 37/39 anonim ***** válasza:

A házasság akkor sem ilyen. Lehet, hogy a férfi azt mondja, hogy igen kell az x idő. Az is benne van a pakliban, hogy a kérdező gondolja meg magát 1 év múlva. Rájön, hogy valamiért még sem az az igazi.

Akkor a nő a szenya?

Mindenkinek jogában áll válogatni, meggondolnia magát. Akár az utolsó pillanatban is.

2021. jan. 10. 14:25
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

Pont ezt nem érti a kérdező, hogy nem egy pár hónap után kell elvetetnie magát, mert a lánykéréstől vagy a fehér ruhás felhajtástól semmi se lesz jobb. Annyira bele van ebbe bolondulva, hogy igazából ő egyáltalán nem is mérlegeli, hogy a párja mennyire lenne arra alkalmas, hogy egy életen át együtt maradjanak. Egy közepes, épp csak alakuló kapcsolatban is remegő szájszéllel mondana igent, csak hogy átélhesse, amint valaki úgy mutatja be, hogy "ő a feleségem." Teljesen rossz irány. Egy házasság nem ilyen, nem erről szól.

Egy több éves kapcsolat után nem hogy inkább örülne, hogy voltak házasok, hiszen vége. Azon kattog még mindig, hogy miért nem vette el. Most jobb lenne elvált nőként társat keresni?

Ráadásul most összejött egy frissen elvált férfival. Ők 99% akkor se nősülnek újra, ha tényleg a mostani életük szerelme. Főleg, ha gyerek is van, és évtizedekig fizethet.

A kérdező legnagyobb hibája (szerintem!) mégis az, hogy már most összehasonlítja magát a bolt feleséggel. Őt x hónap után elvette, engem miért nem, nem érek annyit, brühühü?! De azt nem érti, hogy ugyanazt csinálja a férfi, ugyanúgy, x év után ugyanúgy elvàlnak. Nem csoda, ha a férfi inkább megtörni akarja a régi mintát, hiszen az nem működött, kudarcba fulladt a házassága. Tanult belőle, jobban meg akarja ismerni.

Ez időt vesz igénybe? Igen! És? Nem ő tehet arról, hogy a kérdező x évet kidobott az ablakon, mert nem látta be, hogy az exe nem kéri meg.

Ez van, ebből kell kihozni a legtöbbet.

32 évesen ismertem meg a férjem, 34 évesen mentem hozzá, és 36. szülinapom után nem sokkal született a fiunk. Hidd el, hogy nem számít, ha 32 vág, 34 évesen mész férjhez, nem jelent különbséget, hogy 30 vagy 35 évesen szülsz, ezek annyira minimális eltérések, amiért nem érdemes kapkodni, és fejest ugrani a házasságba. Ne esküvő meg pláne szülés után ismerd meg, hogy kivel is kötötted össze az életedet.

Élj vele úgy, hogy a házasság csak egy papír. A kapcsolat kimenetelét, a végét, vagy a minőségét nem befolyásolja, hogy 2021.06.01. vagy 2023. 09. 22. az a nap, mikor házasodtok. Az csak EGY nap. Egy nap miatt nem érdemes x év boldogságot eldobni, vagy x év boldogtalanságot bevállalni.

2021. jan. 10. 15:57
 39/39 anonim ***** válasza:
73%

Senki nem fog téged pár hónap után elvenni. Sajnálatos, hogy egy 30 éves nő már ennyire kétségbeesett, de a férfiak nem ilyen parásak ebből a szempontból. Én el nem vennék valakit 1-2 év után. Annyi idő alatt a rózsaszín köd sem száll el, nem ismered meg a másikat. Basszus, szerintem van olyan mirelit pizzám a mélyhűtőben, amivel hosszabb a kapcsolatom. Egy idegennel házasodni pedig nem fogok. És nem, nem azért mert félek a házasságtól, én is vágyom rá. De nekem a kivel fontosabb, mint hogy azonnal.

Igazából sértene is, ha így állnál hozzá, mert ez kb azt jelenti, hogy nem is érdekellek, meg sem akarsz rendesen ismerni, de már rámsóznád magad. Nem én kellek, hanem valaki, bárki, aki azonnal elvesz. Ez a női megfelelője azoknak a pasiknak, akik csak dugni akarnak. Házasodni csak olyan nővel fogok, akinek én kellek, és nem egy random csávó az oltár mellé.

Szakíthatsz vele, de normális férfi nem fog elvenni ilyen hamar, aki elvesz, az meg olyan is lesz valószínűleg. Kb az örül, hogy nőt talált kategória.

Amúgy nyilván te is érzed, hogy gáz pár hónap után ilyeneken kattogni, különben már a főkérdésbe leírtad volna, hogy mennyi ideje vagytok együtt. Rögtön kevesebben adtak volna igazat neked.

2021. jan. 10. 23:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!