Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiánypótló lennék?
Mi alapját lehet tudni és érezni ,hogy egy nőnek "csak" hiánypótló lennék?
Úgy érzem ,hogy még nem engedte el a volt kapcsolatát.
Szerintetek ez miben/mikben nyílvánul meg?
Lehetőleg olyanok válaszát várom, akik voltak hasonló cipőben és ez a végén kiderült, valamit hogy alakult a későbbiekben ez a kapcsolat.
Nekem jól. Akkor voltam ~20 éves. Igazából ő szedett össze engem. Mindig keresett, összejöttünk, sok szex. Majd 2 hónap után közölte, hogy neki ez nem megy, még mindig az exét szereti. Mire én: ó rendben, sok sikert! Persze sokszor volt rossz kedve, és néha bulikban elkaptam a tekintetét, ahogy fürkészi az exét. Őszintén? Nem nagyon érdekelt. Esténként hozzám jött, és engem kényeztetett :D
Nem kellett nyomulnom, udvarolnom, megtett értem mindent, keresett, és még az ágyban is jó volt. Szóval hiánypótló voltam, de abszolút pozitív élmény.
33F
Az a baj,nekem most állt össze a kép, hogy még talán nem engedte el az exét, valamit munkahelyén is problémák vannak, ez alapján teljesen megértem, ha megváltozik a véleménye a kapcsolatban. Csak kérdem én, miért nem lehet ezeket a dolgokat az elején letisztázni önmagunkkal valamint a másikkal amikor elindul egy kapcsolat?!
Igazából nagyon hosszú lenne elmesélnem ez a friss kapcsolatot, és nincs rá semmi bizonyítékom ,arra a részére hogy bejött egy harmadik, vagy lehet én vagyok az, csak egyet tudok. Nincs minden rendben, mondjuk meghallgattam és én is elmondtam h mit szeretnék, mit várhat el tőlem.Igazából nem tértem rá az exével való részre, de a megérzéseim férfi létemre jók szoktak álltalában lenni.
Igazából az bánt ebben az egészben, ha tudom előre ,hoyg ilyen problémái vannak és nem akar tőlem elfogadni segítséget+ mellette álljak, mondhatta volna az elején és én nem teszem bele magam ennyire ebbe az egészbe, valamit nem sérülök...
Kedves harmadik! ÉS mi lett belőle ? Mennyi ideig tartott? Végül beléd szeretett, vagy sz*rtál az egészre és végelett hamarosan?
Légyszíves írd le részletesebben, akár privátban is...
Köszönöm!
Kedves 7-es . Elvileg igen, elég gyorsan komolyra fordult a dolog, részéről viszont nem vagyunk együtt, gondolom ezt az érzelmi oldalról közelíti meg...
Sokáig igazából nem fogom ezt vinni, mert nem fogom hagyni h hülyítsenek vagy kihasználjanak férfi létemre.
Hozzáteszem én eddig úgy gondolom mindig korrek voltam az eddig kapcsolataimban és vele is az vagyok.
Az a baj , adott rá okot nem egyszer hogy elveszítsem a bizalmat, már így a kapcsoalt elején...
Igazábol már ha most ez van, mi lesz később?!
Hozzáteszem ,csak azért várok még és nem vetettem végett ennek, mert rohadtul beleszerettem, mivel a legelején semmi ilyen jelet nem adott vagy mondott.
Ez egy nagyon friss kapcsolat, 1 hónapos,mielőtt kérdezné vki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!