Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elvárhatja a párom azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvárhatja a párom azt, hogy csak úgy szeressem, ne beszéljünk se házasságról sem semmiről , mert ő csak hiánypótlónak érzi így magát?

Figyelt kérdés
De ez így egy szubjektív érzés, azaz én bármit tehetnék, ha ő úgy érzi, nincs szeretve. Pedig szeretem, de már 30-on felül vagyok. Nem tudom, mi legyen. Céltanul nem tudok csak úgy lenni. Megértem én őt, de én meg nem tudok várni 10 évet a gyerekvállalással, mikor jut el oda, hogy nah akkor vágjunk bele.
2021. jan. 10. 08:08
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem itt nem a követelőzés a fő probléma. Egyik embernek fontos az esküvő, másiknak nem.

Amíg nem áltatja egyik a másikat egy kapcsolatban, mindenki lehet boldog.

Legtöbb esetben viszont csak gyáva kimondani, hogy bocs ,de rám ne várj.

Ez pedig nagyon nem korrekt.

2021. jan. 10. 11:22
 22/39 A kérdező kommentje:
Sok ilyenről hallani.
2021. jan. 10. 11:24
 23/39 anonim ***** válasza:

21-es! De ezt nem 3-4 hónap után kell erőltetni. Pont azt szoktátok írni, hogy hú hamar házasodtatok, azért nem működik...

Most mondhatja a fickó, hogy igen 2 év múlva. Az min változtat? Ha véletlenül nem működik s szétmennek a nagy nap előtt, akkor is a férfire veritek a balhét.

Még ha tényleg képtelenség a nővel együtt élni.

2021. jan. 10. 11:27
 24/39 anonim ***** válasza:

23-as

13,21es voltam. Kb 3 év után hoztam fel, 31évesen. Úgy, hogy tisztában volt vele, nekem fontos az esküvő.

2021. jan. 10. 11:31
 25/39 anonim ***** válasza:
Valamiért eddig nem vett el senki... Lehet, pont azért mert ennyire erőlteted.
2021. jan. 10. 11:32
 26/39 anonim ***** válasza:
24-es! 3 év után hoztad fel. A kérdező viszont egy pár hónap után.
2021. jan. 10. 11:34
 27/39 A kérdező kommentje:
Azért azt szeretném jelezni, hogy a párom is felhozta. Én csak annyit mondtam neki, hogy nem esett jól a kapcsolataimban, hogy csak egy barátnő vagyok. Nem szeretnék már továbbra is az maradni évekig.
2021. jan. 10. 11:36
 28/39 anonim ***** válasza:

Ezt értem. S megértelek. De ez nem lóverseny..

Kierőszakolni nem tudod..

Ha ennyire fontos neked az esküvő, akkor hagyd ott.

Csak az a kérdés, hogy mikor futsz olyannal össze, aki "azonnal" elvesz.

2021. jan. 10. 11:39
 29/39 anonim ***** válasza:
70%

30 felett, ha gyereket akar, akkor nem 2-3 év után kellene ezt elkezdni kerülgetni.

Mert pikkpakk elmegy az idő.

Mire talál mást és eljut idáig, hogy gyerek lehetne meg már rég abban a korban lesz, amikor évről évre nő a kockázat.

2021. jan. 10. 11:58
 30/39 anonim ***** válasza:
0%

Akkor mi a megoldás? Idaáll egy szerencsétlen férfi elé, s kötelezően elveteti magát?

Hála az égnek, ennyire még nem a nők uralkodnak... Egyenlőre

2021. jan. 10. 12:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!