Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárhatja a párom azt, hogy csak úgy szeressem, ne beszéljünk se házasságról sem semmiről , mert ő csak hiánypótlónak érzi így magát?
Szerintem itt nem a követelőzés a fő probléma. Egyik embernek fontos az esküvő, másiknak nem.
Amíg nem áltatja egyik a másikat egy kapcsolatban, mindenki lehet boldog.
Legtöbb esetben viszont csak gyáva kimondani, hogy bocs ,de rám ne várj.
Ez pedig nagyon nem korrekt.
21-es! De ezt nem 3-4 hónap után kell erőltetni. Pont azt szoktátok írni, hogy hú hamar házasodtatok, azért nem működik...
Most mondhatja a fickó, hogy igen 2 év múlva. Az min változtat? Ha véletlenül nem működik s szétmennek a nagy nap előtt, akkor is a férfire veritek a balhét.
Még ha tényleg képtelenség a nővel együtt élni.
23-as
13,21es voltam. Kb 3 év után hoztam fel, 31évesen. Úgy, hogy tisztában volt vele, nekem fontos az esküvő.
Ezt értem. S megértelek. De ez nem lóverseny..
Kierőszakolni nem tudod..
Ha ennyire fontos neked az esküvő, akkor hagyd ott.
Csak az a kérdés, hogy mikor futsz olyannal össze, aki "azonnal" elvesz.
30 felett, ha gyereket akar, akkor nem 2-3 év után kellene ezt elkezdni kerülgetni.
Mert pikkpakk elmegy az idő.
Mire talál mást és eljut idáig, hogy gyerek lehetne meg már rég abban a korban lesz, amikor évről évre nő a kockázat.
Akkor mi a megoldás? Idaáll egy szerencsétlen férfi elé, s kötelezően elveteti magát?
Hála az égnek, ennyire még nem a nők uralkodnak... Egyenlőre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!