Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerinted milyem youtube...

Szerinted milyem youtube csatorna lenne hiánypótló Magyarországon?

Figyelt kérdés
Szakdogamhoz magy segítség lenne... animációs vagy vicces vagy oktató vagy ?
2020. febr. 28. 12:15
 1/3 anonim ***** válasza:
76%
En nagyon szivesen neznek olyan videosorozatot, ahol kulonbozo, osszetett munkakorokben sikeres emberek munkatevekenyseget mutatnak be jo minosegben. Egy-egy kiemelkedoen jo, preciz, alapos szakember hogyan megy vegig az adott projekten. Legyen az egy "egyszeru" szakmunka, sebesz orvos, backend fejleszto, mernok, logisztikus, gyogyszeresz, penzugyi kockazatelemzo, hatosagi ellenor, stb. Nyilvan mindenki (nagyjabol) tisztaban van vele, hogy ki mit csinal. En megneznem reszletesen, nem Natgeos szinten mert erdekel. Lehet hogy lenne olyan elonye is, hogy kicsit oszlana az "irodaban ucsorog nagy penzert" es a "de hat ez 5 perces munka, mi kerul benne 10-20 eft-ba, en is megcsinalom" kozhely.
2020. febr. 28. 13:33
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Többnyire azért nem nézek magyar videókat, mert ahogy az elmúlt években észre vettem a legnagyobb része trash és a többiek meg próbálják követni a külföldi mintákat.

Lényegében "szikronizálnak" már eleve működő nagy kinti csatornákat.

Pl.: Amikor a Hunboxingot megláttam (amúgy jó név, mert még mindig emlékszek rá) egyből eszembe jutott az Unboxing Therary.

Maximálisan ugyan olyan stílusban, ungyan olyan képvilágban unboxol és mintha a reakciókat is próbálná miminálni és amikor előszőr meghallottam (első videót amit néztem) egy óriási látszólag kamu "wow"-ot abba hagytam és azóta nem is nézem.

Szóval igazán nem tudom, hogy mi lenne jó, de érzem, hogy mi a rossz. :(

2020. febr. 28. 16:20
 3/3 anonim válasza:

A fiatalok számára az edukációs tartalmakat nagyon hiányolom.

Továbbá pályaválasztással foglalkozó csatorna is érdekelne.

2020. márc. 1. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!